sobota 16. marca 2013

Testujeme: Eucerin Hyaluron Filler & Q10 Active


Všimla som si, že značka Eucerin nemá na kozmetických blogoch veľmi dobré renomé. Napríklad na ich micelárku som snáď pochvalnú recenziu ešte nečítala... Micelárnu vodu som ešte nemala možnosť vyskúšať, no pár iných vecí tejto značky už áno a osobne mám s nimi len pozitívne skúsenosti. Výborná je napríklad ich solárna kozmetika - u nás v rodine máme viacerí solárnu alergiu a opaľovacie prípravky od Eucerin máme overené ako spoľahlivú ochranu pred nepríjemnymi alergickými reakciami. Minulý rok som s opalovákmi Eucerin prežila aj naozajstný test ohňom - 50 stupňov na slnku. 
Ďalšia super vec, ktorá mi veľmi pomohla, keď som pred pár rokmi mala problémy s prejavmi začervenania, bol tento korektor, neutralizujúci začervenanie:

zdroj: farmaciavlad.ro

Najnovšie som skúšala dva produkty: denný krém z radu Hyaluron Filler a očný krém Q10 Active. S oboma som maximálne spokojná. Rad Hyaluron Filler je anti-age starostlivosť pre ženy okolo 35 rokov. V ponuke dennej starostlivosti nájdete niekoľko krémov, ja som si vybrala ten, ktorý je určený na suchú pleť. A bola to dobrá voľba. 


Krém je dostatočne hutný, ale pritom sa bez problémov a ľahko rozotiera a vsiakne bez pocitu mastnoty. Je ideálny ako podklad pod make up, príjemne vonia a pleť dobre hydratuje po celý deň. Žiadne pnutie, žiadne suché miesta, žiadne šupinky - naozaj, už po takých 3-4 dňoch to bol markantný rozdiel. Čo sa týka efektu vypĺňania vrások, ten nemôžem úplne objektívne posúdiť, pretože zaťiaľ žiadne výrazné, okrem pár mimických, nemám. Ku šťastiu mi úplne stačí, že tento krém mojej pleti absolútne vyhovuje, minimálne dovtedy, kým sa teploty neprehupnú k jarnému normálu :) 


Očný krém Q10 Active som si kúpila, pretože som už potrebovala zmenu. Poznáte to, aj keď Vám nejaký produkt dlhodobo vyhovuje, pleť naň po čase prestane reagovať a chce to niečo nové. Aj tento krém je určený na prevenciu a miernu korekciu vrások a  po cca mesiaci používania môžem potvrdiť, že jemné linky v okolí očí sú naozaj menej výrazné. Plusom je, že je neparfumovaný, nedráždi ani ctlivé oči a výborne hydratuje. 

Cenovo sa značka Eucerin pohybuje na rovnakej úrovni, ako väčšina kozmetiky z lekárne. Ja len dávam do pozornosti, že už nejaký čas je sortiment tejto značky dostupný aj v DM drogériách, kde sa s použitím zľavového kupónu na mínus 25% môžete dopracovať k naozaj prijateľným cenám. Presne takto som nakupovala aj ja - a očný krém ma vyšiel na nejakých 12 Eur, čo je oproti lekárni minimálne 6 až 8 Eur rozdiel.

Používate nejaký produkt od tejto značky? 
Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. mně ten filler vždycky docela lákal a že je v DM jsem si nevšimla, takže dík za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som v podobnom štádiu výmeny očného krému a tento je tiež medzi výberom asi 5 tich, tak ho teda posúvam do užšieho výberu a to že je v Dmku som tiež netušila :)
    Velmi si ma potešila touto recenziou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. som rada, ze som mohla poradit ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fiha luci, by som nepovedala ze ty si vyberies tieto dva pripravky. ja osobnu skusenost s eucerinom nemam, ale tiez som nic dobre este nepocula. vravi sa, ze je to taka drahsia nivea ( beiersdorf konzern). ale! takisto som vichy dlho zaznavala a teraz musim povedat, ze je pre mna dobre. ja som velmi sucha/atopicka plus obcas nejaka vyrazka a tie eucerin kremy pre mna nevyzerali teda dobre. tolko svinstva naraz som uz dlho v zlozeni necitala :) aj v tychto dvoch testovanych produktoch je ropa, carbomery a takisto rakovinotvorne acrylaty, som myslela ze viac ficis na prirodnych veciach :) aby si to nebrala ako vycitku, ak to tak nahodou znie, moja plet si obcas vyslovene pyta ropu! stara dobra indulona :)
    tereza

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, je to taka vylepsena Nivea v podstate :) Len s tym rozdielom, ze niveAcke kremy pouzvat nemozem a tieto prekvapivo ano, tak asi v tom pestrom zlozeni bude nieco, co mi robi dobre :)

      Odstrániť
    2. inak takisto som dala na tvoju radu s alverde, naozaj sa polepsili. kupila som si ten avokadovy krem na velmi suchu plet a dokopy s avene miclearkou, to je zazrak! som rada ze som objavila tvoj blog, velmi poucny :) nech sa dari. t.

      Odstrániť
    3. fiha, s Avene micelarkou? Tka na tu som prave naposledy nadavala :) No ale ked ti robi dobr,e to je hlavne.

      Odstrániť
  5. to viem, ale ja som si ju este predtym kupila, ako som to citala. najprv ze zle, a potom dobre. u mna to tak casto byva. ale ja si ju musim oplachnut ladovou vodou tak ci tak. moze to byt ultranajsamprocitlivopletove. je pravda, ze oci neodlici, ale na to pouzivam dvojfazovu baleu, mne ta mastna clona nevadi. ja som na mastne zvyknuta :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)