sobota 23. februára 2013

Testujeme: Max Factor Clump Defy


Dostala som chuť na novú maskaru. Výber padol na Clump Defy od Max Factor. Maskary od Max Factor patrili dlho k mojim najobľúbenejším, ale po strašnom minuloročnom sklamaní s vodeodolnou 2000 Calorie som na ne dočasne z trucu zanevrela. Potom som ale videla na nete pár recenzií na túto novinku a premkol ma neodbytný pocit, že ju nutne potrebujem... Nabehla som do DM a neveriacky čumela na cenu 16,59 Eur. Čo??? No ale poznáte to, túžba bola silnejšia, než rozum... a mala som zľavový 25% kopón... tak skončila v košíku a neskôr u mňa doma. 


Keď eufória opadla, s malou dušičkou som sa dala do testovania a dúfala, že to nebude fail. Lebo fail za 16, 59 by ma teda fakt dosť mrzel. A ono to fail nie je, vážení. Naopak. Clump Defy má na obale napísané, že dokáže vykúzliť "false lash effect". No, neviem, či je toto false lash efeffect, každopádne ja som s ňou spokojná veľmi. Kefka je zahnutá a z jednej strany zhustená. Hrdlo maskary je dostatočne úzke, takže nehrozí, že by na kefke po vytiahnutí zostalo priveľa farby. Je to tak akurát, dokonca by som povedala, že by to možno chcelo farby ešte o trochu viac. Tvar tejto kefky má ale ešte jednu veľkú výhodu: výborne sa s ňou maľujú spodné riasy a riasy v kútikoch oka


Jedna vrstva zabezpečí pekné, prirodzené zvýraznenie a predĺženie rias: 

jedna vrstva, spodné mihalnice nenamaľované...
dve vrstvy + spodné mihalnice

S dvoma vrstvami je efekt o čosi málo výraznejší, ale stále príliš nezlepuje mihalnice. To je spôsob, ktorý používam a ktorý mi ku šťastiu stačí. Pridaním tretej vrstvy (nemám nafotené, len vyskúšané) sa efekt podstatne zdramatizuje, ale riasy už pôsobia trochu zlepene. Maskara počas dňa perfektne drží a absolútne neopadáva. No a odličovanie je brnkačka. 

Len tá cena, tá cena... DM to s ňou trochu prepísklo, neskôr som ju napríklad v e shope Fann našla za 13,90 (to je prakticky cena, s ktorou ma vyšla v DM po zľave), ak by som si bola uplatnila 10% zľavu tam, mám ju ešte lacnejšie. No, čo už. Každopádne, neľutujem. Budem ešte zvedavá, koľko vydrží. Zatiaľ dávam 9 z 10 hviezd. 

Už ste ju skúsili? Ako sa Vám pozdáva v akcii? 

Lučiak
foto:ja

P.S. vľavo hore na blogu beží nová anketa, tak zahlasujte, výsledky mi napovedia, ako ďalej.  Vďaka! 

16 komentárov:

  1. Kdybych teď neměla pět rozbalených řasenek, šla bych do téhle, i kdyby byla za plnou cenu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa strašne odrádza cena ale čumím na ňu, odkedy vyšla. veľmi dobre na mňa pôsobila už od začiatku a som teraz vlastne nešťastná, že ona aj skvelá je a nebudem ju mať, kým cena neklesne na nejaké slušné číslo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu ju majú za uvádzaciu cenu 260kč, čiže cca 10,5e...takže som nad ňou rozmýšľala aj ja...za 16,59 by som na ňu ani jedným očkom nekukla!!!..Max Factorácke maskary mám poskúšané všetky,vrátane vodeodolnej 2000 calories a tá bola fakt zlá ako píšeš:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 260 Kc? Ako tooooooo? Tak to je donebavolajuca nespravodlivost.

      Odstrániť
  4. mám ráda řasenky MF, tuhle chci zkusit, ale jako za tu cenu co ji mají v obchodech jim na to zatím kašlu, takže čekám na akci :) a taky proto, že řasenek mám doma asi pět

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milujem znacku MF a kazdy jeden vyrobok od nich. Zatial som nenasla, ziadny ktory by mi nevyhovoval. Tato riasenka sa mi strasne paci a po tvojej recenzii som stale viac a viac presvedcena, ze ju musim mat aj ked mam momentalne 3-4 pouzitelne riasenky :-D
    A s tym rozhodavanim medzi tuzbou a cenou poznam. U mna vzdy zvitazi tuzba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám rada takéto zahnuté kartáčiky ;)


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nezkoušela, ale ten kartáček nevypadá špatně, tak bych do ní časem možná i šla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá dobře, já mám nejraději řasenky od Maybelline, Max Factor se mi líbí též, bohužel je to dražší kosmetika :X

    OdpovedaťOdstrániť
  9. omg!!! veď za tú cenu si kúpim moju milovanú collistar infinito!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já miluju od MF Masterpiece MAX. Právě mi dochází, tak jsem si pořídila Maybelline Rocket Volum. Pokud mě nenadchne víc, vrátím se k MF. Tuhle jsem ještě nikde neviděla.

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám rozbalené dvě, takže se také bude nejdřív dopotřebovávat. Ale miluju fialovou barvu a dokážu si představit, že tuto krásku zkusím také.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja neviem, ale moje oblubene Lancome mascary kupujem len o par € drahsie...da sa to kvalitou porovnavat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No presne Luci, to aj mne behalo v hlave, ze priplatis este par Eur a mas "high end" maskaru...Porovnat sa urcite da, ako s cim, s klasickou Hypnose ano, taka Hypnose Drama je o nieco lepsia,viac zvyraznuje, ale zasa neskutocne kratko vydrzi...ktora je tvoja oblubena od Lancome?

      Odstrániť
    2. Vacsinou mam dve, jednu pre "dramatickejsi" efekt a jednu jemnejsiu, dobre rozcesavaciu...tu jemnejsiu si kupujem Hypnose Precious Cells, predtym som mavala Definicils, tu dramatickejsiu som mala zatial od nich Virtuose (teraz mam Sumptuous od EL - zlakala ma akcia:) ). Vsetky su fajn.
      Inak, mam skusenost, ze sa horsie zhana taka jemnejsia, rozcesavacia maskara kvalitna, nez zvyraznujucejsia. Odkedy mi zrusili Individualist od EL som dlho nevedela najst, az som zakotvila u Lancome, tak sa toho drzim ako hluchy dvere:).

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)