štvrtok 28. februára 2013

Spotrebované: 02/13

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a ja Vám dnes prinášam prvý "empties" post v histórii môjho blogu :)


A prečo? Nemám ambície robiť štatistiku, koľko som toho za daný mesiac spotrebovala. Ale uvedomila som si, že niekedy je fajn produkty zhodnotiť aj spätne, po niekoľkých týždňoch používania. Lebo, poznáte to: niečo Vám neuveriteľne sadne, v eufórii o tom napíšete bombastickú recenziu a po nejakej dobe zrazu zistíte, že Vám ten zázrak robí na tvári hotovú Fukushimu... lenže do recenzie to už nedoplníte, lebo sa Vám nechce a máte pocit, že staré recky aj tak číta málokto. Takže si každý mesiac spravíme takú malú retrospektívu. Sama som zvedavá, dokedy mi to nadšenie  vydrží...

OK, tak poďme na to: je posledný februárový deň a ja hádžem do koša 5 prázdnych obalov: 

1. Šampón s hamamelisom od YR. Boli časy (ešte pred založením blogu), keď bol toto môj najobľúbenejší šampón. Neuveriteľne mi vyhovoval, vlasy som po ňom mala na jednotku... Boli časy, ale sú evidentne preč. Asi pred pol rokom som si ho kúpila znova (po cca trojročnej pauze) a neviem, kde sa stala chyba, ale už mi nevyhovuje vôbec. Vlasy sa síce stále krásne lesknú, ale neuveriteľne ma po ňom svrbí hlava a spôsobuje mi strašné lupiny :( Nakoniec som s ním umývala vlasy synovi, ktorému našťastie žiadne problémy nerobil a takto sa mi podarilo ho spotrebovať. 

2. Micelárka Collistar - koho zaujíma, nájde podrobnosti v recenzii. Po troch mesiacoch môžem povedať, že u mňa obstála naozaj so cťou a smelo sa môže postaviť vedľa Sensibio od Biodermy. Novú si nekúpim z prostého dôvodu - za takú cenu, za akú som ju svojho času kúpila, sa už zohnať nedá a toľko, koľko za Collistar pýtajú vo Fann, za ňu nedám. 

3. + 4. Moji dvaja verní kamaráti z DM, ružová pleťová voda Alverde a maslo na chodidlá rovnakej značky. Oboje kupujem dlhodobo, toto sú už ani neviem, koľké spotrebované balenia a oboje budem kupovať aj naďalej. Maslo na chodidlá je navyše vďaka šikovnému malému baleniu super na cesty. 

5. Bioaktívne očné sérum od NT. Tento produkt je príjemný a fajn, ale jeho veľkou slabosťou je balenie :( Nielen, že sa flakón v rukách rozpadáva, ale od spotrebovania cca polovice prípravku máte dosť veľký problém dostať ho von cez dávkovač, takže ho musíte rozšrubovať a poradiť si inak. Čo je samozrejme tak trochu na úkor hygieny. Škoda, chcelo by to trochu obalovo vytuningovať. 

Tak, ani to nebolelo... ako vidíte, nespotrebovala som toho veľa, len 5 plných balení. Samozrejme, k tomu ešte kopec všakovakých vzoriek, tie som ale neodkladala a nefotila, to odo mňa naozaj nechcite...ale ktovie, možno sa časom prepracujem až do tohto levelu :) 


P.S. Na marec mám toto prichystaného tóóóľko, že jediné, nad čím premýšľam je, kde vziať čas na nafotenie a zrecenzovanie všetkých tých kúskov...takže sa máte na čo tešiť ;)

Lučiak
foto:ja

10 komentárov:

  1. jej aj ja akurát plánujem prvý článok, spotrebované za február.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekny clanok :ň pozyvam ta na avon giveaway :) http://artjournalstories.blogspot.sk/2013/02/avon-giveaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som pred chvíľou publikovala svoje prvé spotrebované :)
    A to maslo na chodidlá musím vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám pocit, že nic nespotřebovávám:D jak toho nakupuju víc a víc nedochází už nic:D

    Bublinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mavam aj ja take obdobia...potom sa zatnem a poviem si, ze nic nove neotvorim, kym nespotrebujem to aktualne otvorene.

      Odstrániť
  5. mne sa zvykne stavat, ze dlho dlho sa mi ako keby nic neminalo a potom naraz vyhadzujem aspon 4-5 obalov. masielko ma aj u mna stale miesto, patlem si s nim aj ruky pri telke, vyhovuje mi viac, ako niektore hydrataciu slubujuce kremy specialne urcene na ruky. a vravis, ze marec bude vesely? tak to sa teda uz tesim na kopec citania. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ja som si prednedávnom obľúbila značku Radox, pretože všetky jej produkty, sprchovacie gély, peny do kúpeľa,.. voňajú krásne osviežujúco. Odporúčam vyskúšať gél Milk&Berries :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)