štvrtok 26. apríla 2012

Thank You, Barry M !

Zo slovenského webshopu Barry M som dostala na testovanie pár milých kúskov. 


Keďže je to moja prvá skúsenosť s touto značkou, bola som naozaj zvedavá. Mala som možnosť vyskúšať:

lesk na pery, odtieň 10
rúž, odtieň 151
a práškové pigmenty, odtiene 59 a 74


Lesk má naozaj veľmi príjemnú vôňu karameliek, je v klasickom "nude" odtieni, ktorý pristane prakticky každej. Nelepí a pery pekne hydratuje. Výdrž je štandardná ako u väčšiny leskov na pery.



Príjemne ma prekvapil rúž, ktorý má naozaj dobrú výdrž! Na mojich perách vydržal "za plnej prevádzky" bezchybný cca 4 hodiny, o niečo jemnejší potom cca ďalšie dve. Odtieň je krásne výrazný a žiarivý. Momentálne k nemu nemám ten správny odtieň pleti, ale na leto, keď sa pretransformujem z bledule na pekne opálenú, bude skvelý. 



Čo sa týka práškových pigmentov, neviem žiaľ podať referencie, keďže práškové tiene nepoužívam. Nemám v tom prax a zatiaľ ani kuráž sa do toho púšťať :) Farby sú žiarivé a sýte:


Tieto aj ďalšie kúsky Barry M si môžete za fajn ceny objednať tu.

A viete čo? Rozhodla som sa, že tie pigmenty venujem jednej z Vás. Spolu s leskom na pery a tou peknou nálepkou, ktorú môžete vidieť na prvom obrázku (a ktorou si môžete skrášliť napríklad Váš notebook). Stačí, ak ste verejným sledovateľom môjho blogu a do komentára pod týmto postom mi napíšete dobrý dôvod, prečo by ste ich mali získať práve vy :) Vyhrá komentár, ktorý ma najviac presvedčí. Ale musíte sa poponáhľať, výhercu vyberiem už v sobotu ráno! A ak s kozmetikou Barry M máte viac skúseností, než ja, budem rada, ak mi dáte dobrý tip na to, čo sa od nich oplatí vyskúšať. 

Ak teda máte chuť, nech sa páči...

xxx
Lučiak
fotky: ja


11 komentárov:

  1. Ahooj...
    Ešte som kozmetiku Barry M nikdy nevyskúšala...
    Iba som o nej počula samé chvály, hlavne na laky na nechty :o) a určite kuknem aj na slovenský eshop...Fialové pigmenty sú kráásne:)tie by som chcela vyskúšať:)

    http://petush-book.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé, vyhrát bych si přála moc, protože s Barry M ještě žádné zkušenosti nemám, ač se tuhle kosmetiku chystám vyzkoušet už dlouho, stejně tak jsem ještě nikdy nezkoušela pigmenty. A navíc jsem takový kosmetický závislák, takže by mi výhra udělala moc velkou radost a určitě bych ji plně využila :)
    A co jsem slyšela, tak hodně dobré od Barry M jsou mimo jiné i laky na nehty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nedá mi sa nezapojiť, hoci som ešte len včera obdržala iný balíček od teba, ale ja keď vidím na blogoch líčenia s pigmentami, tak straaaašne dievčatám závidím, že ich majú :) je to na celkom inej úrovni ako pracovať s obyčajnými tieňmi. a samozrejme, nie je to práve lacná záležitosť a vybrať si z toľkých odtieňov, to by chcelo tučnú peňaženku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. určite to vyzerá skvele ten motýlik sa mi páči :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně se líbí ta červená rtěnka!:-) BarryM je u nás taky docela oblíbená, ale myslím, že je bohužel k dostání jen v eshopu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já s BarryM nemám také vůbec žádné zkušenosti, ale celkem ráda bych něco vyzkoušela ... tak uvidíme :) časem si určitě něco pořídím!

    http://angellovely-things.blogspot.com 
    (probíhá GIVEAWAY8)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pročpak zrovna já? Hm.:D Toť otázka.. ale největší důvod je asi ten, že se stíny jsem na tom asi jako ty.:D Ono celkově s malováním, takže abych se donutila konečně něco zkusit, pořídila jsem si novej pudr, vyhrabala make-up a podkladovou bázi i řasenku a různý kravinky na pusu.. teď už mi zbývají jenom stíny a nějaká tekutá tužka na oči, nejlíp ve fixe.. a tyhle dva odstíny se mi vážně moc zalíbily a chtěla byhc je zkusit, protože na BarryM pěje každý nehoráznou chválu... Navíc každej říká, že mi fialová a tmavě růžová sluší, tak proč to tu nezusit, že. Třeba byhc to mohla bejt zrovna já, zo zkoušku člověk nic nedá.:))
    buffyb@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od BarryM este nic nemam, vzdy som chcela, praskove tiene, take krasne a super mega pigmentovane tiez nemam a furt kazdemu zavidim kto ich ma :D a v stredu som si kupila novy notebook, cerveny, tak ta nalepka by sa mi hodila, by som si dala tiene BarryM, no a budem neskutocne ladit!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj, už jsem strašně dlouho nic nevyhrála a tohle by mi udělalo vážně velkou radost. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Práškové tiene používam, aj keď túto značku som zatiaľ neskúsila, ale najlepší dôvod je ten, že k mojim zeleným očiam sa nič nehodí lepšie ako tieto dva odtiene!
    micka.tinka[at]gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)