piatok 23. marca 2012

SUPRISE!

Želám pekný piatok! 

Veľmi sa teším, že som nadviazala spoluprácu s firmou Ryor a vďaka tomu mi na testovanie poskytli niekoľko produktov. Balík včera dorazil, takže sa do toho môžem smelo pustiť! 



...a o výsledkoch Vás samozrejme budem podrobne informovať :)

P.S. 1 nová kozmetická recenzia (Kiehl´s) už dnes!

P.S. 2 Ako určite mnohé z Vás viete, tento víkend prebieha v Auparkoch po celom Slovensku nákupný víkend s Evou... chystám sa naň aj ja a sama som zvedavá, či mi všetky tie kupóny na niečo budú :)

užívajte si teplo,
Lučiak

foto: ja

10 komentárov:

  1. wow, tesim sa s tebou aj na recenzie! skoda, ze Ryor nie je u nas bohvieako pristupny, videla som ho len v jednej kvazi lekarni a strasne nerada nakupujem, ked je vsetko meter za pultikom a clovek si to nemozem pozriet, ochytat, ovonat a o vsetko musi prosit predavacku.. :/ inak, mrzi ma to s tou giveaway, stale dufam, ze sa to vrati aspon naspat k tebe :((
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani si nevies predstavit, ako to stve mna :( Napis mi potom prosim ta mail, ci si sa uz bola informovat na poste. Nejako to doriesime, hoc aj nahradnou cenou.A ta osoba, co sa teraz gabre s tvojou vyhrou, nech sa z toho osype :(

      Odstrániť
    2. na kvalitku (ne)dorucovania posty som uz riadne alergicka..uz druhykrat mi neprislo to, co malo. prvykrat sa mi stalo, ze mi prisla obalka roztrhnuta a nimi na poste zalepena!! bola som sa stazovat a povedali, ze to vraj stroj, ktory kontroluje zasielky roztrhol :D zaujimavee..a nedavno mi radsej uz nedosla ani zalepena prazdna obalka, pre istotu nedoslo nic..a inak - Evu som si kupila az dnes a pritom som si vcera v Rene kupila topanky. ma to tak stve, mohla som usetrit aaaa :)

      Odstrániť
  2. Tak na Ryor sa velmi tesim, mam velmi pozitivny vztah k nemu. Este v casoch, ked moja plet bola dost v zlom stave, prave Ryor ju dal do poriadku :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je gratulujem a tesim na reccenzie!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už se na to moc těším..

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juuj, netrpezlivo chodim "nakúkať" sem kvoli Ryoru. Zajtra, vlastne dnes mam cestu do Ciech a chystam sa nieco kupit, lebo ceny su polovicne oproti nasim. Luciak, nie je nieco s cim si bola mega super spokojna a mozes to uz dnes zvestovat? :o). Dakujem vopred velmi pekne! A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Adi, urcite dvojfazovy odlicovac. A niektore kremy su tiez fajn, zameraj sa na tie s pumpickovym aplikatorom :)

      Odstrániť
  6. Mockrat dakujem! :) A.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)