utorok 31. januára 2012

Testujeme: Benefit That Gal


Značka Benefit už pomaly začína prenikať aj do našich končín. Zatiaľ sa ešte nepredáva v žiadnej maloobchodnej sieti, ani v CZ/SK e shope (to ešte veľa vody pretečie), ale keďže internetovým nákupom zo zahraničia sa u nás darí, čoraz častejšie na CZ/SK blogoch registrujem recenzie na rôzne výrobky tejto značky. Ja sa dnes chcem podeliť so skúsenosťami s podkladovou bázou That Gal. Tu sú:


That Gal je klasická podkladová báza pod make up. Oficiálne aj rozjasňujúca - s tým súhlasiť nemôžem, rozjasňujúci efekt je podľa mňa totiž minimálny. Naopak, zdá sa mi, že pleť mierne zmatňuje.- Čo ale vôbec nie je na škodu. Ale vezmime to pekne od základov a pozrime sa najprv na zloženie: je to taký mix anjela s diablom, povedala by som :) Sú v ňom silikóny, parabény a rôzne iné prísady "the best of chemický labák", ale aj množstvo prírodných zložiek, napríklad sezamový a mandľový olej, ovocné extrakty... ale fakt je, že chémia nad nimi výrazne prevažuje. That Gal vyzerá takto: 



jemný, marhuľový odtieň, konzistencia ľahká. Na pleti sa však začína meniť. Aj kvôli výraznej vôni som mala doslova pocit, že som sa natrela rozpustenou detskou žuvačkou :) Zatiaľ čo po klasických silikónových podkladoch je pleť akoby "klzká", po That Gal som mala pocit, akoby bola "pogumovaná". Po nanesení make upu tento pocit ustúpi a môžete posúdiť výsledný efekt: pleť je mierne farebne zjednotená a make up vyzerá o niečo málo lepšie, než bez podkladu. Ale skutočne len o niečo málo. Nedá mi neporovnať That Gal so Smashbox Photofinish, ktorý som testovala nedávno. Konzistenčne sú úplne rozdielne, Photofinish je práve tým typickým príkladom klasického silikónového podkladu. Ak si spomínate na jeho recenziu, viete, že  mi na pleti narobil kozmetické harakiri, ale spolu s make upom vyzeral na tvári úžasne. O niekoľko tried lepšie, než vyzerá That Gal. Je ale pravda, že That Gal mi nespôsobuje také pleťové peklo, ako Photofinish :) Žiadne vyrážky, hurá! To ma skutočne potešilo, no nestačilo na to, aby som That Gal zatúžila vlastniť v klasickom full size balení (čo je mimochodom 11 ml za MOC 30 USD). Skrátka, That Gal je taká priemerná herečka, čo bude naveky zaseknutá v neúspešných sitcomoch a dabingovom štúdiu a o Oscarovi môže  jedine snívať.  Hodnotenie: 6 hviezd z 10.

skúšali ste ho?
Lučiak
pics: me & benefitcosmethic.com

5 komentárov:

  1. Ale predáva. V SR sa dá kúpiť tu: http://www.promenada.sk/k/parfemy-a-kozmetika/?fmid=2324
    a v ČR tu: http://www.parfemy-elnino.cz/kosmetika/benefit
    Isa
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jasne, potom mi docvaklo, ze par veci od Benefit predava aj el nino :) Vdaka za spresnenie!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ho mam doma v zasuvke(este neposkrvneny:D), moc si ma teda nepotesila, ale potom si aspon mozeme zrovnat nazory:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jasne, budem rada, som zvedava na tvoje dojmy!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mají strašně hezké obaly, o té značce se v poslední době taky hodně dočítám, ale nějak jsem srab na to objednávat ze zahraničí

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)