nedeľa 27. marca 2011

This Season´s Must Have: Printed Zástera


Zdržím sa vlastných komentárov. Postačia tie zo stránky www.kupma.sk


"Veľmi pekná erotická zástera Žena v podväzkoch a korzete je určená pre všetky ideálne manželky, milenky alebo priateľky. Táto zástera má kvalitnú potlač vo vysokom rozlíšení. Je ju možné prať v pračke do teploty 50°C. Výrobca garantuje nezmenenú kvalitu potlače aj po niekoľkých vypraniach vďaka sofistikovanej tlačovej technológii. Zástera spĺňa všetky európske normy."


 "Veľmi pekná zástera Nahá krčmárka je určená pre všetky ženy, ktorých manželia radi pijú pivo alebo chodia do krčmy. Keď si oblečiete túto zásteru, viacej im pivo bude chutiť doma. Táto zástera má kvalitnú potlač vo vysokom rozlíšení. Je ju možné prať v pračke do teploty 50°C. Výrobca garantuje nezmenenú kvalitu potlače aj po niekoľkých vypraniach vďaka sofistikovanej tlačovej technológii. Zástera spĺňa všetky európske normy."


"Zástera s otváračom - Klub týraných mužov je veľmi pekná zástera s údikom, na ktorom je pripevnený otvárač na fľaše. Vynikajúci darček k sviatku pre každého kuchára. Rôzne farby, popis v češtine."

Viac záster, samozrejme plne v súlade s normami EU, nájdete na spomínanej stránke.

2 komentáre:

  1. :DDDDD bez 1tky byť ideálnou priateľkou ani neskúšaj - márna snaha :D
    myslím, že koment ku 2ke by skôr platil, ak by žena nemala na sebe túto zásteru, presnejšie, ak by nemala na sebe absolútne nič :)
    3ka - Klub týraných mužov? wtf?!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)