utorok 14. marca 2017

Mesiac s Naobay


Naobay je španielska kozmetika, s certifikátom Ecocert. Pred nejakým časom sa ku mne dostalo plné balenie ich čistiaceho krému, ktorý ma úplne nadchol. Bol to prvý produkt značky, ktorý som vyskúšala a odvtedy vo mne hlodala túžba skúsiť aj ďalšie kúsky. To sa mi nedávno splnilo, keď som si objednala sadu starostlivosti o pleť a z iného zdroja ešte jeden z ich krémov. Všetky boli v menších, cestovných baleniach, no dostatočne veľké na to, aby mi pohodlne vystačili na základnú starostlivosť o pleť po dobu cca jedného mesiaca. 

Všetko pekne pokope to vyzeralo takto: 


Niektoré kúsky ešte dopoužívávam, ale 4 týždne sú taký akurátny čas, aby som zhodnotila, či Naobay splnila moje (veľké) očakávania. A je to tak 50:50.

Jednoznačným favoritom aj naďalej ostáva Moistirizing Milk Cleanser (konzistenciou pripomína skôr čistiaci krém). Je to perfektný, efektívny produkt na čistenie, ktorý výborne odličuje make up aj všetky nečistoty, absolútne nedráždi pleť, naopak, mám pocit, že ju upokojuje. Už dlhšie používam na odlíčenie tváre krémové produkty a micelárku len na oči - tento spôsob mi vyhovuje, hlavne v zime. Každopádne, skúšala som s ním odlíčiť aj maskaru, zvládol to dobre a bez štípania, no predsa len to bolo o čosi zdĺhavejšie, než so Sensibio. 


Calming Face Toner je v tiež fajn, v podstate je to taký neškodný, príjemný toner, s jemnou, decentnou a prírodnou parfumáciou. Nemám mu čo vytknúť. 

Čo ma až tak neuchvátilo, sú oba krémy. Nie že by boli zlé, no ani mi nepripadajú ničím výnimočné. Renewal Antioxidant Cream je mierne výživnejší, takže som ho používala večer, ale aj tak som často mala pocit, že mojej pleti v zime nestačí a po cca polhodinke sa mi zdalo, že by to chcelo ešte jednu vrstvu (a aj som si ju dopriala). Oxygenating Cream Moisturizing je fajn na deň pod make up. No budem sa opakovať, ani jeden z krémov ma nijako nemotivuje k tomu, aby som si ich kúpila v plnom balení. Skôr mám ešte zálusk na ďalšie čistiace produkty. 


Značku u nás bohužiaľ nekúpite (našla som len jeden český e-shop, ktorý ich má v ponuke), nie je ale problém ju objednať online z rôznych  zahraničných beauty e-shopov (napr. lookfantastic). Ja som bola prekvapená, že hoci ide o španielsku značku, ani v samotnom Španielsku nie je také jednoduché na nich natrafiť. 

Čo ešte rozhodne musím pochváliť, sú ich obaly - minimalistické, často imitujúce drevo. Fakt pekný detail. Sympatický je aj fakt, že netestujú na zvieratách. 

Lučiak

foto: ja 

1 komentár:

  1. tak tie obaly sú neskutočné... ten drevený vrchnáčik ma úplne dostal... :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)