sobota 11. februára 2017

Testujeme: Catrice 3D Lash Multimizer Mascara



Prvýkrát v živote som sa odhodlala na maskaru od Catrice. Ako to dopadlo? 

Maskary od Catrice a Essence som doposiaľ úspešne ignorovala. Neverila som im. Z času na čas sa na nete objaví pochvalná recenzia na niektorú z nich a hlavne, v poslednej dobe obe značky (povedala by som, že hlavne Catrice) dosť zapracovali na kvalite ich produktov, takže som si povedala, že je čas konečne ísť do toho. Catrice má v ponuke množstvo maskár, ja som si vybrala 3D Lash Multimizer. Kefka je silikónová a mala sympatický tvar so zúženou špičkou. 


Na kefke po vytiahnutí z obalu ostáva pomerne dosť veľa farby. To je zrejme aj dôvod, prečo riasy na môj vkus až príliš zlepuje. Špeciálne s pridaním ďalšej vrstvy, ktorá je pre mňa nevyhnutnosťou - jedna mi rozhodne nestačí, na to má táto riasenka príliš slabý výkon. Okrem zlepovania sa ale deje aj čosi horšie - vytvára hnusné mušie nohy (na fotke ich nevidíte, lebo som si s tým dala prácu a rozčesala ich). 



V konečnom dôsledku to (až na tie zlepené riasy) nevyzerá až tak zle, ale zasa jedna maskara, s ktorou ak chcete dosiahnuť pekný efekt, dá to strašne veľa práce. Ráno žerie priveľa času a to nemám rada.

Inak výdrž počas dňa je veľmi dobrá, nemaže sa, neotláča a neopadáva. Odličuje sa ľahko. Len škoda tých negatív, ktoré má.

Cena ak sa nemýlim bola necelé 4 eurá.

Máte nejakú obľúbenú maskaru od Catrice, s ktorou ste spokojné? 

Lučiak

4 komentáre:

  1. na recenziu som bola celkom zvedavá, ale veľmi ma špirála nenadchla :/

    Sabi z blogu Beautiful savage - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne si ušetrila desiatky eur tipom na Miss Sporty Volumithic. Používam ju odkedy si o nej písala a nedám na ňu dopustiť :) Teraz, asi po 10tich žltých, som skúsila od MS Studio Lash InstantVolume - ružovú, a je tiež výborná! a hlavne, riasy mám namaľované extrémne rýchlo. Takže veľké ďakujem Tebe ! :) a tie tvoje krátke vlasy sú super!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidis, davno som ju nemala, asi znova kupim. A skusim aj tu ruzovu.

      Odstrániť
  3. Ja som si oblubila Glam & Doll Waterproof, ine som neskusala.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)