štvrtok 5. mája 2016

Testujeme: Bell Skin Adapt BB


Keď som sa vás na FB pýtala, ktorý produkt by ste chceli v recenzii na blogu vidieť čo najskôr, BB od Bell sa umiestnil na popredných priečkach :) A musím povedať, že právom. Aj tento kúsok z ich posledných noviniek je naozaj vydarený a posledné týždne po ňom ráno siaham zo všetkých make upov najčastejšie. 


Toto BBčko je oficiálne určené na mastnú a zmiešanú pleť (je bez obsahu oleja). Neviem posúdiť, ako by sa choval na tej skutočne mastnej, ja môžem vychádzať len z toho, ako reaguje s mojou zmiešanou, na lícach veľmi suchou pleťou. Konzistencia je niekede medzi tekutou a krémovou. Na pleť ho môžete aplikovať ľubovoľne - aj po nanesení prstami je výsledok veľmi fajn, ale samozrejme, môžete použiť štetec, hubku alebo blender. Na pleti sa správa veľmi dobre, pekne s ňou splynie, žiadne zaliezanie do pórov, žiadne zvýrazňovanie jemných liniek a šupiniek. Efekt je polomatný a prirodzený. Iste aj vďaka tomu, že sa mi podarilo výborne trafiť odtieň (kupovala som ho v Teta drogérii a k dispozícii bol v troch) - 011 Natural je béžová so žltým podtónom, čo mi perfektne vyhovuje. 


Krytie je vzhľadom k tomu, že ide o BB krém, veľmi dobré. Mne úplne postačuje a čo treba, dokončím korektorom. Pochváliť musím tiež výdrž a to, ako reaguje s najmastnejšou časťou mojej tváre, s nosom. Veľmi slušne reguluje mastenie T zóny a počas dňa sa lesknem fakt minimálne. Ochranný faktor je 15.

Cena bola, ak sa nemýlim, približne 5 eur a po spotrebovaní tohto balenia si určite kúpim ďalšie. Ak by som ho mala porovnať s ich Illumi make upom, ktorý som už recenzovala a vtedy som s ním bola veľmi spokojná, nakoniec by som sa priklonila práve k dnešnému BBčku. Illumi je vzhľadom k cene naozaj veľmi slušný make up s pekným finishom a krytím, ale má jedno negatívum, ktoré som si všimla až dodatočne - počas dňa bohužial oxiduje a z ranného veľmi svetlého odtieňa sa poobede stalo niečo iné. Spozorovala som to, keď som bola v zime už naozaj bez zbytkov akéhokoľvek opálenia. Skin Adapt BB toto nerobí.

Ak máte v okolí drogériu, kde majú stojany s dekoratívkou Bell, mrknite naňho :)

Lučiak

foto.ja 

6 komentárov:

  1. U nas je otevrena nova teta a stojan bell jsem tam videla👍 urcite pujdu mrknout👍

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A nemas problem s upchavanim porov? Ja som Illumi make up prestala pouzivat, lebo sa mi zakazdym na pleti vyhodila nejaka neplecha.. :( Skoda no.
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak s tym nie, mne na nom vyslovene vadi len ta oxidacia

      Odstrániť
  3. Jéé, ak ho niekde zbadám, určite sa zastavím (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to tak nemám rada, keď počas dňa sa make-up zmení...to aby sme sa stále kontrolovali :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)