utorok 24. mája 2016

Mandličky od Frais Monde

produkt poskytol e shop parfemy-elnino.sk


Parfumované oleje sú - aspoň podľa mojich skúseností, celkom dobrou alternatívou klasických parfumov, hlavne na cestovanie a do kabelky. Väčšinou sú "spratné" a malá fľaštička nezaberie veľa miesta. Efekt je, hlavne pri tých výraynejšie aromatických, porovnateľný so štandardnými EDP. Aj čo sa týka výdrže. Značka Frais Monde ich má v ponuke hneď niekoľko a keď som dostala na výber, zvolila som novinku, Mandľu.

 Vôňu mandlí mám naozaj veľmi rada, ale asi viac v jedle, ako v kozmetike, ako som zistila. Parfumovaný olej Mandorla sa nedá označiť inak, ako gurmánska vôňa. Priestorovo výrazná, nič pre nenápadné myšky, ktoré chcú voňať hlavne po aviváži. Pre môj nos nie je ani tak prisladká, ale viac, než mandle, v nej cítim prevahu ambry a pačuli, niekde sa tam mihne aj med...


Podľa mňa je ideálna hlavne na zimu, navodzuje hrejivý pocit a ak máte radi gurmánske, "jedlé" vône, bude pre vás ideálna. 12 ml sa môže zdať smiešne málo, ale nedajte sa oklamať, vďaka intenzite vône vydrží toľko, čo iná, 100 ml letná "polievačka".

Len na doplnenie, parfumované oleje od Frais Monde neobsahujú alkohol, ani parabény. Ak by vás neoslovila vôňa mandle, mrknite na ten výber, určite tam nájdete tú svoju. 

Lučiak

foto:ja 

1 komentár:

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)