pondelok 28. decembra 2015

Kozmetický Ježiško 2015


K najočakávanejším postom na kozmetických blogoch po Vianociach vždy patria tie s témou "čo som dostala pod stromček" - no len sa nerobte, mám to tak tiež :) Aby sme uspokojili malého stalkera v nás, tu je pokope to, čo som si pod stromom našla ja. Na fotke som spojila vianočné darčeky s tými meninovými, keďže meniny mám len pár dní pred Vianocami a tak sa to vždy viac-menej spojí (a ďalšia darčeková žatva ma čaká o pár týždňov v januári).
 

Takže: pod stromček som si priala kulmu so širokým priemerom, pretože moja žehličkokulma 2v1 pre pár mesiacmi vypovedala službu a potom som si kúpila samostatnú žehličku, s ktorou sa síce vlny dajú robiť tiež, ale mne to stále akosi lepšie ide s kulmou, nemôžem si pomôcť. Vybrala som si overenú Babyliss s priemerom 38 mm. Od rovnakej značky mám fén, ktorý používam bez poruchy už dobré tri roky a som s ním veľmi spokojná. 

Nový parfum od Aigner Cara Mia bola moja predvianočná láska na prvé privoňanie a vďaka tomu som jednej osobe elegantne vyriešila dilemu, čo mi na Vianoce kúpiť :)

A potom už len samá vlasová kozmetika: od mojej obľúbenej Alterny som vzala dva kúsky, ktoré som ešte nemala, teda v podstate naslepo. Oba sú z radu Bamboo, anti-breakage prípravok pred tepelnou úpravou a anti-frizz šampón, oboje pre moje vlasy momentálne veľmi potrebné, nejak som si v poslednej dobe zvykla na časté žehlenie vlasov a v zime a vlhku majú sklony ku krepateniu jedna radosť. Recenzia určite bude.

No a po dlhšej pauze som si dopriala asi moju najobľúbenejšiu vlasovú masku - túto od H&B Dead Sea Minerals. A zo zvedavosti som k nej prihodila aj šampón, ten som ešte nemala. 

Toľko správy odo mňa, očakávam tie vaše na blogoch alebo v komentároch :)

Lučiak

foto: ja 

4 komentáre:

  1. Vidím novú kulmu, čo tak spraviť tutoriál na nejaký účes s ňou? Ja by som tú svoju mala oprášiť, no chýba mi motivácia

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka, myslim ze takych tutorialov uz je na svete habadej :) A ja ozaj nie som ziaden kreativec, co sa tyka vlasov, tu kulmu mam proste na to, aby som si vlasy natocila, ked sa mi nechce vytahovat nahrievacie natacky, ziadne vlasove experimenty s nou nerobim ;)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)