pondelok 15. decembra 2014

Zmizíkuje Avon vrásky?


Youth Express - instantný vypĺňač vrások od Avonu - som vyskúšala viac-menej zo srandy. Nejaké kúsky tohto typu som už v minulosti použila a tak som mala možnosť v praxi si overiť, na akom princípe vlastne tieto instantné zmizíky fungujú. Väšinou sú hlavnou silikóny alebo guarová guma, ktoré zabezpečia dočasné "vyplnenie" vrásky a tak docielime kvázi omladzujúci efekt. 

Produkt prichádza vo forme klasického pera - krútite uzáverom a z aplikátora vytláčate bielu hmotu, ktorá sa nanáša lokálne len do vrások, ktoré chcete eliminovať. Výrobca na obale upozorňuje, že produkt sa nemá do pokožky vklepkávať. No to je pekné, ale prezraď, milý výrobca, aj iný účinný spôsob, ako produkt efektívne aplikovať tak, aby splynul s pokožkou. No nič. 



Pero inak nemá celkom dotiahnuté dávkovanie, lebo sa nikdy nedá presne odhadnúť, po akom počte otočení uzáveru dostanete von potrebné množstvo produktu a hlavne, vychádza von cez otvor ešte dlho po tom, ako prestanete uzáverom krútiť. 


Čo sa týka samotného efektu, teda zmenšenia viditeľnosti vrások, okamžite po nanesení a teda bez make upu je efekt asi tak 20%. Keď aplikujete make up a celkovo svoju tvár vyladíte k dokonalosti, vyzerá to naozaj celkom fajn, no pozor, stále sa bavíme len o nejakej max. 40-50% menšej viditeľnosti. Niekoho môže potešiť aj to. 

Cena je v tomto konkrétnom prípade (v porovnaní s obdobnými perami iných, drahších značiek s úplne porovnateľným efektom, konkrétne napr. E.Lauder, ktoré mám vyskúšané) smiešne nízka - klasická MOC bola nejaké 4 Eurá - bola, lebo ako som zistila, tento produkt už pravdepodobne nebude v ponuke. Zas ale na druhej strane, prežijeme aj bez neho :) Jedno balenie vystačí na veľa, veľa, veľa použití.

Na záver ešte kompletné zloženie :)


nemali ste náhodou možnosť ho vyskúšať? Ak by ste chceli, jeden (samozrejme nový) môže byť súčasťou najbližšieho Lučiak Boxu. 

Lučiak

foto:ja

1 komentár:

  1. silikónové zloženie sa pri tomto type produkte dalo čakať. áno, vyhladí, skryje, dokonca aj póry.. žiadna prevratná novinka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)