štvrtok 30. októbra 2014

Spotrebované 10/2014 + New in


V októbri som sa príliš nečinila a moja kozmetická spotreba bola, ako môžete vidieť, veľmi umiernená :) Spotrebovala som:

- dermálnu vodu v spreji Bioderma Hydrabio, navyše malú

- micelárku Sensibio, tiež len menšie 250 ml balenie

- dámsky gél na holenie Satin Feel z Tesco a píšem Vám tu o ňom len preto, aby som Vám oznámila, že je o niečo lepší, než tie Baleácke z DM ale stále horší, než moje obľúbené od Gillette.

- telový peeling Planet Spa od Avon., Ten bol veľmi fajn, pokojne by som kúpila znova.

- nejaké tie masky: moju obľúbenú Natuderm a potom jednu od Lavera s výťažkom z ruží pre citlivú pleť - jedno balenie vystačilo na tri použitia a je to taký priemer, neurazí, nenadchne. 

- telové mlieko L´Occitane s parfumáciou Fleur d´Or & Acacia - to bol darček a bolo fajn, akurát všimnite si, ako sa za mesiac používania pekne zošúchala etiketa. To pri týchto predražených kúskoch poteší, no nie? 

- no a na záver môj aktuálny favorit medzi lacnými maskarami, NYC City Curls. Je super, už mám ďalšie balenie. Za 1,56? Bohovská. 


Takže spotreba biedna, zato nakupovala som kvalitne. Nasleduje malá ukážka toho, čo pribudlo za posledné zhruba dva týždne (nejaké veci ešte očakávam).



- dorazil testovací balíček od Biodermy s radom Atoderm.

- pribudli mi aj nejakí vlasoví kamaráti od L´Oréal Proffessionel a Kérastase

- podľahla som Bvlgari Mon Jasmin Noir l´eau Exquise. Nádherná vôňa, bohužiaľ veľmi slabá, takže sa poctivo zlievam :)

- v akcii (v eshope parfems.sk, ktorý inak vôbec nedoporučujem, pretože majú nekonečné dodacie doby a mizernú zákaznícku komunikáciu) mali moju obľúbenú vlasovú masku od Health & Beauty, tak som po nej skočila ako divá.

- v Tescu zasa začali predávať Tesori d´Oriente, navyše za akciové uvádzacie ceny

- dokúpila som si ďalšie balenie môjho naj naj naj korektoru Shiseido

- na blind som kúpila minerálnu bázu pod očné tiene Artdeco

- a 3 Dot Eyeliner od Clarins :)

takto si ja teda žijem. Všetko nové, nezrecenzované sa postupne na blogu objaví. 

Čo ste si v poslednej dobe kúpila pekného? 

Lučiak

foto:ja

14 komentárov:

  1. Ja som v oktobri veeela nakupovala (alias "Shopping s Evou") a teraz mam "nakupnu kocovinu" a do povianocnych vypredajov som si dala stopku. Jedinu vynimku som si udelila, keby sa mi z L`Orealovskej kolekcie Pure Red nieco pacilo (lebo to je limitka, a kto zavaha...) Z tvojich nakupov sa tesim na recenziu 3 Dot eyelineru, ja som na ocnu linku lava, takze ma zaujima, ci je to s tymto nastrojom lahsie.

    Zaujala ma ta dermalna voda, tu chcem skusit, len zas som dostala k nakupu dalsiu Avene v spreji, tak si este pockam. A telovku Planet Spa mozem, teda okrem radu Shea Butter, to mi strasne silno a sladko vonalo, ze som si ho nemohla davat ani na nohy :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten gel na holenie vyzerá dosť dobre :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som dostala sadu kozmetiky Elizabeth Arden, takze urcite budu coskoro recenzie. Zatial som otvorila ocny gel a som s nim spokojna.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. začala som bývať s priateľom, takže moje výdavky išli trošku iným smerom ako kozmetika, no samozrejme som si dopriala aj pár kozmetických vecí :D ako lak na nechty, farba na vlasy, atď ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tú vôňu od Bvlgariho mám aj ja, je nádherná. Fakt je škoda, že ju slabšie cítiť, aj keď priateľ a ostatní mi tvrdia opak. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zisťujem, že som bola veľmi veľmi dobrá, lebo ja som si nekúpila v októbri z drogérie okrem odličovacích tampónov vôbec nič ! :) ale kúpila som si obývačkovú stenu, 3,8 metrovú roll dor skriňu, nočné stolíky, dvoje zimných kožených topánok, zimnú bundu, šál, kabelku, rifle, nohavice... a aha, Pupa mala výpredaj, tak predsa len bronzer, špirálu a púder...no dobre, až taká dobrá som nebola...už som ticho...:D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. panecku, ved to su uplne nakupne orgie :)

      Odstrániť
    2. prvú regulérnu výplatu bolo treba minúť do posledného centu ;) :)

      Odstrániť
  7. Velmi som zvedava na recenciu na podkladovu bazu Artdeco, inac pekny nakup :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tesori d´Oriente poznám z Talianska - prekrásne parfumácie! Ja som nakúpila cestovnú taštičku od Nuxe, podkladovku od Urban Decay a objednala paletku Too Faced - fuj, fuj, zlé dievča.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)