štvrtok 23. októbra 2014

Projekt High End 11: Diorshow New Look Mascara



V poslednej dobe sa to tu nejako hemží maskarami :) Aj môj nový prírastok do Projektu High End je z tejto kategórie. Dostal sa ku mne viac-menej nečakane. U nás v rodine máme taký zvyk, že keď niekto cestuje "za hranice všedných dní", nosí domov darčeky. Pre mňa je výber zdanlivo jednoduchý - kozmetika alebo parfum. No jo, ale trafiť sa mi do vkusu nie je také jednoduché. Keď mi mama pred nejakým časom zúfalo sms-kovala, čo mi má doniesť, lebo je v úžasnom duty free a nevie vybrať, narýchlo som vychŕlila, že nejakú maskaru Dior. A tu je výsledok. 

Prvé, čo ma na Diorshow New Look mierne šoklo, bola veľkosť kefky. Aktuálne je trendom robiť kefky čo najmohutnejšie. Táto je úplný opak. Zdá sa mi smiešne malá :) Ako keď máte nejakú "double end" maskaru s jednou zmenšenou kefkou na spodné riasy. Akurát, že tu je tá kefka len jedna :) Samotný tvar je ale okrem zmenšenej veľkosti výborný - má viditeľne zúžený koniec, čo mi maximálne vyhovuje. 

Keďže veľkosť je naozaj neobvyklá, chvíľu trvá, kým s kefkou obsiahnete všetky vrchné riasy. Už prvá vrstva ich celkom slušne zvýrazní, ale nie je to efekt, ktorý by mi postačoval. S druhou vrstvou prichádza určitá miera zlepovania a s treťou je to už naozaj na hrane, aby vaše mihalnice nevyzerali ako zbierka prilepených muších nožičiek. V kútikoch oka sa s ňou ale podľa očakávania pracuje skvele. 


 Na spodné riasy táto maskara funguje úplne perfektne. Stačí jedna vrstva. Na nasledujúcich fotkách môžete posúdiť výsledný efekt.

Diorshow New Look, hore tri vrstvy, dolu jedna


Čo poviete? Výsledok je uspokojivý, ale nie je to nič, čo by robilo WOW efekt a padala som z toho na zadok. Navyše, maskara má jednu drobnú vadu - všimla som si, že počas dňa sa mierne otláča pod spodnými riasami. Nie je to nič tragické, naozaj len mierne, ale pri maskare tejto cenovej kategórie nepoteší :/ Odličovanie je v pohode. Maskara by mala obsahovať nejakú vyživujúce sérum na riasy - k týmto veciam som trochu skeptická, nepoužívam ju denne, takže toto asi nebudem vedieť relevantne posúdiť. 

Vo Fannku ju u nás  dostanete za šialených 38 Eur :), v e shopoch sa cena pohybuje okolo 24. Vyskúšala som, ale ďalšie balenie si sama kupovať určite nebudem. 

Mali ste nejakú maskaru Dior, ktorú môžete doporučiť? 

Lučiak

foto:ja

12 komentárov:

  1. Podľa mňa Ti spravila na očiach to čo potrebuješ a vyzerá dobre, ale myslím, že aj nižšia cenová hladina by spravila to svoje.
    Od Dioru úžasný rúž, kupovaný vo Fannku ako radosť :)), ale zatiaľ z tejto značky toho veľa nemám :)):

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá malá kefka sa mi veľmi páči, človek by čakal, že bude vhodná najmä na dolné riasy, ale keď hovoríš, že sa počas dňa otlačí tak asi nie :P ...škoda, na prvý pohľad vyzerala sľubne

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som mala Diorshow (asi "old look") a ta mala zase megakefku... inak si na nic zvlastne nespominam ani v dobrom ani v zlom, takze asi taky priemer...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné riasy ti urobila, ale s tvojimi to nie je problém, máš ich super s každou, aj obyčajnejšou. Ja som zatiaľ skúsila Iconic- celkom fajn a Extase- super! Ale keď mám vyhodiť nepeknú sumu za maskaru a mám si vybrať medzi Extase a Armani- Eyes to kill excess, vyhráva Armani. Lebo Diorky sa ťažko odličujú.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Riasy vyzerajú dobre, ale zas nie je to ten efekt, ktorý by som od tejto špirály čakala. Inak, aktuálne mám doma Clinique power lash a tá ma snáď ešte menšiu kefku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak to otláčanie by som jej netolerovala, za tú cenu sa neoplatí, ja som skúšala Diorshow a tak nejako ma tiež neohúrila:/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hm, riasy su polepene. Na zaklade tejto recenzie by som si maskaru urcite nekupila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, ved pisem, ze pri viacerych vrstvach riasy zlepuje :)

      Odstrániť
  8. žádná sláva :/ řasy máš krásné sama o sobě a řasenka na můj vkus hodně slepuje, být levnější beru,ale takhle nic co bych musela hned koupit :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)