nedeľa 30. marca 2014

Spotrebované 03/2014


Posledný post v mesiaci je už klasika - prehľad spotrebovaných kúskov. Tentokrát som vyprázdnila viacero výrobkov Annemarie Borlind, dve Mixy a pár ďalších vecí. Poďme sa na ne v krátkosti pozrieť:

Micelárna voda a pleťová voda Mixa - obe som bez problémov dopoužívala do konca. Po ďalšie balenia si asi hneď tak nepobežím, ale neurazili Micelárku hodnotím lepšie, než jej konkurentku od L´Oréal (ale samozrejme, na Sensibio sa nedoťahuje :)

Očný krémCréme Sorbet, telové mlieko Body Lind a hydratačný šampón od Annemarie Borlind. S touto značkou som naďalej veľmi spokojná, prakticky žiaden z produktov ma ešte nesklamal. Viac v recenziách pod linkami. 

- Zmatňujúca báza pod make up Estée Lauder: napriek tomu, že príliš nezmatňuje, ako podkladová báza mi veľmi vyhovovala a rozhodne je jednou z najlepších, aké som mala. 

- Maskara Aero Volume od Avonu - tá to riasenka ma veľmi príjemne prekvapila svojim zhusťujúcim efektom, ale má jedno obrovské mínus - neuveriteľne rýchlo vyschla! Neviem, či som ju vôbec použila viac než 10 krát! 

- Pleťová maska na suchú pleť od Lavery bola fajn. Žiaden zázrak, proste príjemná hydratačná maska s pomerne intenzívnou vôňou ruží, čo nemusí každému vyhovovať. Balenie stačilo na dve aplikácie. 

- Vlasová kúra z keratínového radu od Gliss Kur: kúpila som si ju na základe pozitívnej skúsenosti s týmto šampónom. Bola v akcii, tak som bola zvedavá, či prekvapí rovnako príjemne. Ani náhodou. Na mojich vlasoch táto "zmeska" nerobí absolútne, ale absolútne nič. Naniesla som ju, nechala pôsobiť, opláchla a... mohla som si pokojne celú tú dobu vlasy sprchovať teplou vodou. Možno mám divné vlasy ja alebo je to jednoducho len zbytočnosť, ktorú naozaj nepotrebujete. 

Vyskúšali ste niečo z dnešnej vyprázdnenej desiatky? 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. S riasenkami od Avonu resp. Oriflame mám väčšinou zlú skúsenosť, veľmi rýchlo schnú. A čo sa týka toho radu Gliss Kur ultimate repair tak som skúšala masku a tiež som nevidela absolútne ale absolútne žiadne výsledky, maska bola naviac hrozne hutná a nedala sa poriadne do vlasov votrieť, takto sklamaná som ešte nebola, ten rad inak pekne vonia, ale okrem bezoplachovej kúry si už z neho asi nekúpim nič.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak mne maskary od Avonu doposial nevyhovovali, ale hlavne z toho dovodu, ze ich efekt na riasach bol mizivy. Tato mala efekt pekny, ale to expresne vyschnutie ma fakt zaskocilo a nepotesilo.

      Odstrániť
  2. Řasenky od Avon jsem už měla, ale žádná mi teda tak rychle nikdy nevyschla :( Mixa mě začíná zajímat čím dál tím více :) asi si počkám na nějakou hezkou akci a koupím!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nas na SK prebiehaju aj teraz na Mixu akcie, kazdu chvilu tuto kozmetiku niekede vdim zlacnenu.

      Odstrániť
  3. masku od Gliss Kur z tejto rady mám aj ja a je hrozná! Vlasy mám po nej spľasnuté, už len z pocitu mastné a dolepené, ťažké, za mňa nie. Použila som ju raz, možno jej dám ešte jeden pokus, aj to len vtedy, keď budem mať domáci deň a ak sa niečo čarovné nestane, poputuje do koša
    a riasenky z avonu šialene rýchlo schnú. Ja som si objednala Super Shock a po troch týždňoch je koniec, a to som ju ani nepoužívala denne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak do masky by som ani nesla, ako poznam svoje vlasy, dopadli by rovnako, ako tvoje

      Odstrániť
  4. ahoj nemusis zverejnit komentar ale ked stlacim aaero volume maskaru objavi sa mi tam ina stranka (zly link si zadala)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem tu micelárku Mixa zkoušela u mamky a přišla mi docela dobrá, teď mám Biodermu, ale Mixu bych si klidně příště pořídila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)