sobota 8. marca 2014

Red Lips


Keď som vymýšľala líčenie na víkendový make up of the day, napadlo mi, že sme tu ešte nemali look s výraznými červenými perami. Aký rúž použijem, som vedela presne - Carezza Scarlatta od Gabrielly Salvete. Ale čo s očami? K výrazným červeným perám podľa mňa ideálne pasuje klasické líčenie s linkou. A to sa ukázalo byť kameňom úrazu. V maľovaní liniek mám sa rozhodne nemôžem vyhlásiť za profíčku a na to, aby bol efekt uspokojivý, potrebujem produkt, ktorý vykreslenie linky zvláda perfektne. Tentokrát som siahla po novej linke Wonder Liner od Oriflame, ktorú som skúsila po prvý krát. A zúrila som statočne - je síce fajn, že má špeciálne tvarovaný hrot, aby uľahčila kresbu a je pekne sýto čierna, ale rozpíja sa ako diabol! Takže výsledok som zachraňovala vatovými tyčinkami a aj tak nie som úplne spokojná. 


Každopádne, tento rúž patrí aktuálne k mojim najobľúbenejším.

Čo som použila:
tvár: make up Perfect Fusion v odtieni Ivory,korektor Shiseido, odtieň 02, kompakt Pupa
oči: na obočie ceruzka Isadora, paletka Ready Power Neutrals od Bare Minerals, odtiene Boss Lady, Magnate a Get Ahead, tekutá linka Wonder Liner od Oriflame (awwwgggrrrr!), maskara Studio Lash Volumythic
pery: rúž Dolceza Carezza Scarlatta od Gabriella Salvete





majte pekný víkend!
Lučiak
foto:ja

16 komentárov:

  1. Sobotňajšie ráno, capuccino a Luckin líčiaci post. Tebe ale krásne pristanú také rúže! Máš na to pekne vykrojené pery, aj odtieň pokožky a farbu očí. Ja nemôžem, proste vyzerám, ako dievčatko, ktoré ukradlo mame rúž. Aj ja si myslím, že linka a rúž, to patrí jednoznačne k sebe. Inak, tá linka od Artdeca je výborná, som s ňou veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. super,, som rada ze som dobre poradila. Ja vzdy takto trpnem, ked daco doporucim, ci to bude sediet aj tej druhej osobe, nie len mne.

      Odstrániť
  2. Líčiš sa nádherne. Ešte sa nestalo, že by sa mi u teba nepáčil nejaký MOTD, presne moj štýl... a si neuveriteľne krásna..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá druhá fotka oka spomedzi štvorice- vyzerá to parádne, krásne nalíčené, veľmi efektné :)
    a ten rúž je bombový, takú červenú-nečervenú mám rada

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ona ma hlavne studeny podton,,,, takze mi ide k pleti.

      Odstrániť
  4. Náhodou, na fotkách žádné zachraňovaní linky není vidět ani náznakem, naopak je dokonalá. Vím, vím, člověk sám na sobě vždycky vidí všechny nedokonalosti. Sluší Ti to moc!
    Já jsem zabojovala s gelovými linkami a už jsme se začaly navzájem akceptovat:) gelové L'Oréal a ty jsou teda černočerné, navíc to s nimi zvládne i telátko tutto:)
    Scarlatta je perfektní volby i pro ty, které si n výraznou rudou netroufnou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no jo, to je uz vysledok, to uz potom vyzera akceptovatelne :) Telatko tutto, to je mile :)

      Odstrániť
  5. velmi pekne licenie ..mas krasnu farbu oci:)) ja mam od oriflame taku ciernu fixku na tekute linky a nie je vyslovene zla..ale odporucat ju tiez nemozem..najviac sa mi osvedcila gelova linka od maybelline :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  6. naozaj ti to sekne :-) vyrazne pery su pre teba ako stvorene...

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  7. NO ja mam tu linku a po 5 pokuse letela do kosa bohuzial ja som prilis nervak na to to zakazdym retusovat a upravovat
    budem musiet vyskusat tu loreal linku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no prosim, takze to nie ja mam taku rozpijavu kozu na viecku :) Hruza!

      Odstrániť
  8. viac cervenych ruzov na Luciakovi si prosime! vyborne!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)