štvrtok 27. marca 2014

Primavera a nákup na Beauty Center Europe


Dnes len v krátkosti - včera mi prišla zásielka, na ktorú som sa veľmi tešila :) Ako som spomínala tu, po skúsenosti so vzorkou pleťového lotion značky Primavera, ktoré ma nadchlo, som sa rozhodla objednať si plné balenie. Keď som hľadala, odkiaľ by sa dalo objednať za fajn cenu, našla som e shop, ktorý mi bol doposiaľ neznámy. Podmienky ale boli priaznivé, tak som to riskla a dnes môžem nákup v tomto e shope odporučiť aj Vám. 

Okrem samotného lotion som si objednala ešte testovaciu (alebo ak chcete cestovnú) sadu troch produktov Primavera (po prvom otestovaní som nadšená, samostatná recenzia samozrejme bude), ktorá prišla v milej, textilnej taštičke spolu s troma ďalšími vzorkami bio pleťovej kozmetiky. 

E shop bez problémov doručuje na Slovensko (aj do ČR), poštovné je 6,30 Eur za zásielku do 0,5 kilogramu, pri vyššej váhe sa suma zvyšuje. Po registrácii získate kód na zľavu 5 Eur, ktorú si môžete uplatniť pri prvom nákupe (v minimálnej hodnote 25 Eur). V sortimente nájdete kopec značiek prírodnej a certifikovanej bio kozmetiky a drogérie. 

Dodanie na Slovensko trvalo 6 dní od objednávky. Ak Vás táto informácia zaujala, link na e shop je tu.

P.S. článok nie je sponzorovaný, nákup som urobila za vlastné a nemám z neho ani žiadne affiliate výhody ;)

Lučiak
foto:ja 

2 komentáre:

  1. To balení je opravdu moc hezké a jinak o této značce slyším poprvé, tudíž jsem zase o zkušenost bohatší :-)
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)