pondelok 24. februára 2014

Tip na skvelú telovú starostlivosť: Annemarie Borlind Body Lind Beauty Balm

produkt venovalo zastúpenie značky a e shop assay.sk


Zima je už síce - na všeobecnú radosť - na ústupe, ale pre nás, sušienky, nie je tipov na kvalitné a funkčné telové mlieka/balzamy nikdy dosť. Dnes tu jeden taký mám. Je od mojej obľúbenej Annemarie Borlind (čo sa týka starostlivosti o pleť, naozaj ťažko nájsť niečo, čo by mi od nich nevyhovovalo). Telový balzam z línie Body Lind má vysoký obsah kvalitných rastlinných olejov (napríklad makadamový) a je to na ňom naozaj poznať - pokožku krásne vyživí, je hebká a vypnutá, na tvorbu šupiniek počas dňa môžete zabudnúť. 


Balzam má zvláštnu konzistenciu veľmi hustého telového mlieka, napriek tomu sa príjemne rozotiera a rýchlo vsakuje. Vôňa je veľmi decentná a neruší, takže ho môžete bez problémov kombinovať s vašim parfumom. Ako je u tejto značky zvykom, aj tento produkt je bez obsahu parabénov, PEG-ov, silikónov a syntetických konzervačných látok. Efekt pred a po použití balzamu myslím pekne ilustruje nasledujúca fotka :)


Čo používate na suchú pokožku tela Vy? Máte najradšej telové mlieka, čisté oleje alebo telové krémy? 
Lučiak
foto:ja

5 komentárov:

  1. Ja si ted poridila od Annemarie Borlind rtenku a velmi prijemne me prekvapila, takze tohle urcite omrknu, ja jsem v zime permanentne sucha a prijde mi, ze je jedno, jestli je fakt zima jako zima, nebo jen zima rocni obdobi :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takze aj ruze su fajn? Tie som este otestovat nestihla. Jo, je to jedno, ale prisla som na to, ze najsuchsiu kozu na tele mam hlavne, ked sa na tele nosia vrstvy oblecenia, zrejme to emchanicke trenie.

      Odstrániť
  2. Ja mam najradsej telovy krem od Collistar- Creme fondant, je skvely na suchu pokozku, s uzasnou vonou a velikanske 400ml balenie. Tiez uz dlhsie okukujem dekorativku Borlind a vyzera to slubne, zaujali ma korektory, konturky ale aj maskary. Tak nieco si skor ci neskor iste objednam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. donesiem ti nejake vzorky, ok?

      Odstrániť
    2. Jejeeej, ok ;-) Tesim sa! Aj ja mam pripravene nejake drobnostky pre Lucinku moju statocnu pacientku.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)