štvrtok 27. februára 2014

Spotrebované 02/2014, čo chystám v marci a tak ďalej...


Tak a máme po zime. Snáď... Tu je prehľad spotrebovaných produktov za uplynulý mesiac. Vzhľadom k tomu, že na všetky kúsky sa tu už objavila samostatná recenzia, sa o nich nebudem zbytočne rozpisovať, kto je zvedavý, nech klikne na link. 

Naturesome fluid od Anemarie Borlind...... Príjemná záležitosť..

Čiastiaca pena z radu Aqua Nature rovnakej značky. Jeden z naj kúskov tohto typu, aké som kedy vyskúšala. 

- Bioderma Sensibio H2O.......

Olej Fleur d´Or od L´Occitane. Rozmaznávacia záležitosť, ktorú si vzhľadom k cene len tak skoro nekúpim znova, ale potešila....

- malé balenie make upu True Match.

- podkladová báza pod očné tiene Avon. Donedávna bola mojou naj, no teraz ju z trónu vytlačila báza od The Balm (recenzia bude čoskoro, tam sa dozviete, prečo).....

- a na záver som si nechala jeden antiperspirant. Tak, ako som minulý mesiac nadávala na jeho kolegu od Rexony, tento musím naopak pochváliť - po dlhej dobe som si kúpila antiperspirant Lady Speed Stick a do bodky splnil to, čo sľubuje na obale. Palec hore. 

Mimochodom, ak Vás zaujíma, čo ste vo februári hľadali na blogu najviac, okrem tradičného "viacstylu" viedli bezkonkurenčne rôzne variácie na Garnier 5 sec Perfect Blur - vzhľadom k tomu, akú má teraz všade masívnu reklamu, niet divu. 

Inak Vám chcem veľmi poďakovať za spätnú väzbu a čítanosť, je Vás tu už cez 500, čo ma samozrejme nesmierne teší! Za odmenu som pre Vás pripravila naozaj štedrý marec - len čo skončí giveaway o rúže Avon, budú nasledovať ďalšie a máte sa na čo tešiť - zahráte si o kopec krásnych vecí vrátane značkovej vône. 

dočítania v marci!

Lučiak
foto: ja

8 komentárov:

  1. Mňa si celkom namotala na tú čistiacu penu (takisto sérum a krém z recenzie) :) Keby tam nebola taká vysoká cena, neváham ani chvíľku :-/ Mala by som začať šetriť :))
    A to my ďakujeme tebe za skvelý blog :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  2. u mňa v štatistike vedú plesové líčenia a farby na vlasy garnier. na plese chce byť každá žena pekná :)
    toľko pomimo, teším sa na marec na tvojom blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prosím Ťa, kde kupuješ ten Lady Speed Stick?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. akoze, ved v kazdej drogerii,nie? Je niekde problem ho zohnat?

      Odstrániť
    2. No, tak v Ba ho hľadám, odkedy ho tak chváliš...

      Odstrániť
    3. pockaj, ty si ho mylis so Secret, ten som predtym velmi chvalila a je tazko zohnatelny. Lady Speed Stick maju fakt vsade, ale treba dat pozor, lebo niektore su gelove a tie mi nevyhovuju. Tento je klasicky tuhy, spolahlivy po cely den a fakt absolutne nerobi flaky.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)