nedeľa 9. februára 2014

Bioderma má novinku. Vyhrajte ju!

produkt venovala značka Bioderma

Majiteľky mastnej, zmiešanej a problematickej pleti, viete o tom, že Bioderma má v sortimente novinku, určenú práve Vám? Rad Sébium sa rozrástol o novú  masku s "gumujúcim" efektom. Odstraňuje nečistoty, reguluje nadbytok kožného mazu, okamžite zmatňuje, sťahuje póry a má peelingový efekt bez použitia mikročastíc (čo je super hlavne pre dievčatá, ktoré trápi akné!). Obsahuje kaolín a antibakteriálne látky, ktoré pokožky uzdravujú a čistia a patent Fluidactiv bráni upchávaniu pórov. 

A keďže ja nie som cieľovou skupinou tohoto produktu, rozhodla som sa radšej venovať masku jednej z Vás, ktorá jej účinky ocení viac. Mám ale pár podmienok :)

1. zapojiť sa môžu všetky moje čitateľky, ktoré trápi mastná, zmiešaná, problematická pleť, sledujú môj blog cez GFC a - pozor - majú vlastný, ideálne kozmetický blog, na ktorom po otestovaní (ideálne najneskôr do troch týždňov po obdržaní výhry) uverejnia recenziu so svojimi dojmami a skúsenosťami. 

2. majú korešpondenčnú adresu v SR.


Zo všetkých Vás, ktoré sa zapojíte, vyberiem niekoho v piatok, 14.2.2014 (ešte neviem, či cez random, alebo podľa toho, aké presvedčivé budú komentáre :)

Maska by inak mala byť v lekárňach dostupná od februára 2014 a doporučená MOC je 11,99 Eur.

Tak čo poviete? Ja myslím, že sa oplatí zapojiť!

držím palce, 
Lučiak
foto:ja

12 komentárov:

  1. škoda, že jen pro bloggerky, vypadá to dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak o tejto maske som ešte nepočula.. veľmi som si obľúbila peeling z tejto rady a presne nad maskou od Biodermy som rozmýšľala ale z rady Hydrabio..keďže ešte aj v mojich 25-tich rokoch stále bojujem s nedokonalosťami na pleti, táto by sa mi hodila viac :) každopádne ak by sa na mňa šťastie neusmialo u teba, musím ju mať :) pekný deň
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Spĺňam všetky podmienky :)
    Maska vyzerá byť čerstvá novinka, ešte som ju nevidela v ponuke. Určite by som ju veľmi rada vyskúšala. Skoro celú starostlivosť o pleť mám momentálne z radu Sébium, takže by sa všetko spolu pekne dopĺňalo :D. Tak, teraz si už len idem držať prsty :D

    linkinzuzka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som blogerka ..mám mastnú pleť z akné takže by sa mi to celkovo hodilo :D Super výhra a držím si palce ;))

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda že je to iba pre blogerky :( lebo inak všetko spĺňam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moje rozhodnutie limitovat sutaz iba pre dievcata s vlastnym blogom je podmienene tym, ze ak masku nebudem skusat ja, rada by som, aby ju niekto odskusal a odprezentoval na blogu, myslim, ze voci Bioderme je to takto fer ;)

      Odstrániť
  6. Kdyby třeba nevadilo, že bych ti potom poslala recenzi na mail (nemám blog) tak bych se ráda zúčastnila :) jestli to nepujde tak komentář smaž.
    Sleduji pod svým jménem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj :) Tento sposob tu uz raz bol a nedopadlo to najlepsie, takze pre tentokrat naozaj len blogerky zo SR.

      Odstrániť
  7. No už to tak vidim, že asi si idem založiť blog :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dievcata, dakujem, ze ste sa zapojili. Nakoniec som sa rozhodla, ze masku poslem Zuzke (komentar c.3) - idem jej hned napisat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Neblogerky nezúfajte, v lekárňach su už vzorky, treba byť otrle a pýtať sa ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)