streda 2. októbra 2013

Testujeme: Anti age tonic od Nonique

produkt venoval e shop jvnatur.sk


Značka Nonique sa pomaličky dostáva do povedomia aj u nás a objavuje sa v ponuke rôznych e shopov. Dlho som ju mala zapísanú v kategórii "raz chcem vyskúšať" a vďaka ponuke od jvnatur.sk sa mi to konečne podarilo. Začala som tonikom z radu Anti Aging, ktorý obsahuje listy noni, aloe vera, granátové jablko, plody acai a maliny - väčšinu z nich v bio kvalite.  


Kompletné zloženie môžete vidieť tu:


A ako dopadlo testovanie? Prvý veľký palec hore dávam (okrem zloženia) za fantastickú ovocnú vôňu.  Vonia jednoducho šťavnato :) Používa sa ako bežná pleťová voda, teda na osvieženie a dočistenie pleti ráno a večer. S malým bonusom - v pohode odstráni aj pleťový make up! Na ten očný som ju neskúšala. Absolútne nedráždi a na pleti zanecháva veľmi príjemny, svieži pocit. Balenie nie je veľké - 100 ml, no za prijateľnú cenu a je praktické aj na cesty. 
Široký sortiment tejto značky nájdete napríklad tu.

Už ste niečo od značky Nonique vyskúšali? 
Lučiak
foto:ja

4 komentáre:

  1. Já mám momentálně krém na ruky a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem nic od této značky neměla. Ale vypadá docela dobře :)


    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja mám krém na ruky, tiež som už o ňom na blogu písala. Je skvelý a má super zloženie. V budúcnosti určite ešte niečo od tejto značky vyskúšam, lebo zloženie jej produktov je viac ako priaznivé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ak zavitam na Slovensko, urcite si nieco od nich kupim. Zlozenie je fajn a ceny potesujuce. Mala som pletove vody od zn. Lavera, Melvita, Aubrey a teraz mam od Hauschky. Do buducna nebudem kupovat znova a to hlavne koli dost vysokym cenam, kedze ide len o pletovu vodu. Aj ked to bolo cez Ebay.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)