piatok 15. marca 2013

Testujeme: Garnier Ultra Doux Provence


Dnes mám pre Vás naozaj XL vlasovú nádielku. Značka Garnier dala blogerkám na testovanie šampóny a balzamy z nového radu Recette de Provence a poňali to naozaj štedro, ako vidíte :) Kým som všetky kúsky otestovala, mala som čo robiť. Ale neľutujem. Tieto novinky sa mi totiž fakt pozdávajú. A úprimne, je mi šum a fuk, či ma za túto pochvalnú recenziu niekto nazve úplatnou blogerkou (lebo podľa niektorých diskutujúcich na webe sú totiž produkty zasielané na recenzie úplatkami, ak by ste nevedeli ;)


Recette de Provence ponúka Vašim vlasom tri alternatívy: s marhuľou a mandľou na vlasy so sklonom k vysušovaniu, s rozmarínom a olivou na normálne vlasy a s levanduľou a ružou na normálne vlasy bez lesku. Obaly sú milé, také zľahka vintage :) Všetky tri typy majú spoločné jedno - neobsahujú parabény a silikóny, krásne voňajú a sľubujú aktívne pôsobenie prírodných zložiek. Šampóny sú číre (také mne osobne vyhovujú najviac), ale dostatočne husté a dobre penia. Balzamy sú skôr redšie (ako je pri balzamoch Ultra Doux zvykom), takže ja osobne musím pridať radšej trochu väčšie množstvo (pred nanesením balzamu sa snažte z vlasov čo najviac odsať prebytočnuú vodu, lepšie sa na nich potom udrží). Na druhej strane, pozitívom je, že vlasy nezaťažujú. 




Čo sa týka účinkov a celkového efektu, jednotlivé druhy sa podľa mňa až tak dramaticky neodlišujú, aspoň nie na mojich vlasoch (aby sme si pripomenuli, aké sú: veľmi husté, hrubé, nepoddajné a so sklonom k presušovaniu koncov). Po všetkých troch som mala vlasy krásne lesklé a dobre hydratované, končeky nepôsobili sucho. Musím ale povedať, že mne úplne najlepšie vyhovuje fialový rad s levanduľou a ružou. Tak pružné a nadýchané vlasy som po šampóne z drogérie už dávno nemala. Naozaj som veľmi spokojná a keď túto dvojku spotrebujem, nebudem mať problém si ju normálne kúpiť. Ceny sú podľa mňa zanedbateľné + vo viacerých drogériách som teraz na ne videla nejaké uvádzacie akcie (kus za 1,79 Eur a podobne). Tieto novinky určite stoja za vyskúšanie. 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. ten meruňkovo-mandlový krásně voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja by som brala tiež ten marhuľový, ten by sa asi najviac hodil na moje vlasy chúdence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no tie obaly sú fakt pekné :-) musím sa po nich pozrieť, už len kvôli tým obalom a vôni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. chcem vyskúšať všetky, sú fakt úžasné! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi chválim, že Garnier na trh priniesol prípravky na vlasy bez silikónov a parabénov ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už jsem po nich pokukovala, určitě je vyzkouším! ;P

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím sa priznať, že som zaťažená na pekné obaly výrobkov a tieto sú fakt skvostné! :) A ešte keď som si prečítala, že sú dobré a navyše bez silikónov a parabénov..určite v najbližších dňoch bežím do drogerky ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vonavejsie sampony som este asi nemala. No vlastne len jeden, od Aussie. :)

    www.inlovewithmakeup.weebly.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)