štvrtok 21. marca 2013

Nová dekoratívka Avon


V poslednej dobe mi doma pribudlo viac kúskov dekoratívky značky Avon - hlavne nové rúže Perfect Kiss a dva odtiene ceruziek z kolekcie Glimerstick Diamonds. Dojmy z používania sú vcelku pozitívne. Obľúbila som si najmä rúže - majú príjemnú, krémovú konzistenciu, sú hydratačné a na výber je množstvo pekných odtieňov. Doma mám tri - všetky som kupovala "naslepáka", bez odskúšania u Avon Lady, len na základe odhadu podľa vzorkovníka v katalógu...


Môj najobľúbenejší je odtieň Chic Nude, ktorý sa veľmi približuje prirodzenému odtieňu mojich pier. Ďalší pekný odtieň je Lacy Mauve, ktorý je ale v skutočnosti podstatne výraznejší, než na fotke vo vzorkovníku. Ako tretí som skúsila Kiss Me Pink. Odtieň je to krásny, výrazne ružový, ale mne úplne nesedí k farbe pleti, takže sa ho vzdám a čoskoro bude súčasťou ďalšieho Lučiak Boxu ;). A tu sú spomínané odtiene "naživo":


z ľava: Chic Nude, Lacy Mauve a Kiss Me Pink.
Čo sa týka výdrže, je taká štandardná - rúže nie sú dlhotrvácne, na perách vydržia za plnej prevádzky cca dve hodinky, potom je potrebné naniesť novú vrstvu. Ale vzhľadom k cene som s nimi úplne spokojná. 


Ďalšími prírastkami sú ceruzky na oči Glimerstick Diamonds. Vybrala som si odtiene Sugar Plum (baklažánový) a Twillight Sparkle (tmavomodrý) a najbližšie by som si rada zaobstarala aj niektorý z hnedých odtieňov. Všetky odtiene ceruziek sú metalické. Sú tiež pomerne mäkké, takže pozor pri vysúvaní, aby sa Vám nepolámali. Na druhej strane je to aj výhoda, lebo po viečku pekne kĺžu. Pre väčšiu intenzitu farby musíte ceruzkou prejsť viackrát, aspoň 2-3. Výdrž je ale celkom slušná a ceruzka sa počas dňa nerozmazáva a neukladá v jemných linkách pod okom. Ceny sú opäť zanedbateľné, v akcii kúpite kus za nejaké 2 Eurá... Takže hodnotím ako dobrú kúpu. 

Máte s niektorými z týchto kúskov skúsenosť? 

Lučiak
foto: ja a avon



15 komentárov:

  1. Glimmerstick diamonds! :) Ako iste vies, mam ich rada. A ruze, tiez ich hodnotim ako priemer, a tiez sa takmer nikdy neviem trafit do odtiena. Mam v sebe viziu, ze by som chcela na perach nosit nejaku peknu staroruzovu farbu, ta vsak na mne vyzera maximalne zle. Tak vzdy skoncim pri niecom koralovom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie ceruzky milujem, nedám na ne dopustiť. Mám nielen diamonds, ale aj radu Chromes a obyčajné Glimmersticks. Podľa mňa majú super výdrž a dajú sa kúpiť fakt za facku, takže ja už ani iné nekupujem. Tie rúže mám doma všetky, ale v takých mini vzorkách, chystám sa spraviť vzorkovník a všetko to nafotiť, ako vyzerajú v skutočnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej, taky post by som si velmi rada precitala a hlavne pozrela, lebo fakt niektore tie odtiene su o dost ine, ako na obrazku.

      Odstrániť
    2. Tak, hotovo, môžeš si to pozrieť: http://katie-wonderfulworld.blogspot.sk/
      Na obrázkoch je hlavne extrémne pridaná intenzita farieb a potom aj obyčajný jemne ružový odtieň vyzerá ako fialový a pod.

      Odstrániť
  3. Tie rúže sú veľmi pekné, mrzí ma, že som si neobjednala aj ja za uvádzaciu cenu :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ceruzku na oči v odtieni Twillight Sparkle mám tiež už dlhší čas a podľa mňa je to číre zlo- má síce krásne malé trblietky, no tie opadávajú, zaliezajú mi do oka a tým pádom ju nevydržím mať na sebe viac ako hodinu, takže pre mňa nikdy viac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? No netusim, cim to, ale mne tent problem nerobi, a to mam velmi citlive oci, napriklad neznesiem maskary s tymi umelymi predlzujucimi mikrovlaknami...

      Odstrániť
  5. fajnové a kvalitné vecičky majú teraz ;) ma prekvapili

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mam tiez rada tie ceruzky, mam v odtieni hnedom (velmi pekna farba) a fialovom (detto:-)). z ruzu som mala len vzorku odtien lovey dovey, pekna ruzova, na leto podla mna bude super, uvazujem o plnom baleni. tie ceruzky su super, aj dobre drzia, na ocne viecko pouzivam vzdy bazu - prave som dominala Zoevu, tak som skusila od Avon a tiez je vyborna a za tu sumu, nie je o com. podla mna ma Avon dost slusnu dekorativku, asi si doplnim zbierku:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, v sortimente dekorativky sa daju najst aj dobre veci :)

      Odstrániť
  7. mám ceruzku, fialovú. v podstate spokojnosť. a na rúž čakám už asi mesiac, neviem sa dostať k tej osobe, od ktorej som objednávala. konečne zajtra dostane svoju šancu predviesť mi, čo dokáže. vybrala som si odtieň berry smooch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak ja mam vsetky z MMB, ruze ma vysli za cca 2,50 kus :)

      Odstrániť
  8. Mám tužky - šedou, hnědou a tmavě zelenou a všechny jsou skvělé, vydrží mi celý den a nemusím se zlobit s ořezáváním :)
    Ze rtěnek mne zaujaly ty nové matné z kolekce Ultra Colour Rich :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie rúže mám aj ja, konkrétne Pucker up pink, ktorý mi maximálne vyhovuje a ešte Natural Glow, ktorý je v skutočnosti trocha výraznejší než na vzorkovníku ale je vhodný na také menej výrazné líčenie :) Som s nimi spokojná, aj keď výdrž by mohla byť lepšia, ale za takú cenu je to v pohode. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)