štvrtok 7. marca 2013

Bioderma Sensibio H2O vs. Sensibio H2O AR - nájdi 5 rozdielov!

produkt do recenzie venovala Bioderma


Ak by Vás názov dnešného postu náhodou zmiatol, toto nie je detská hádanka, ale kozmetická recenzia :) Lenže taká porovnávacia. Ako určite viete, Bioderma uviedla prednedávnom na trh niekoľko noviniek. Je medzi nimi aj "vylepšená" micelárna voda Sensibio H2O AR - určená na pleť so sklonom k začervenaniu a problémom s rosaceou. Rosaceou našťastie netrpím, ale sklony k začervenaniu "vďaka" citlivej pleti občas mám. Najhoršie obdobie je pre mňa zima (aj preto sa mimoriadne teším, že je už na konci). Začervenanie sa mi síce vďaka správnej starostlivosti väčšinou darí držať pod kontrolou, ale niekedy sa problém prejaví a vtedy rada siahnem po produktoch určených špeciálne na tieto prejavy. 

Klasická micelárka Sensibio je už roky rokúce štandardnou výbavou mojej kúpelne. Je to taká istota, ku korej sa vraciam medzi občasným skúšaním nových vecí. Istota, ktorá v zásade nesklame. Preto som bola zvedavá, v čom bude nová Sensibio AR iná a či bude prípadne lepšia. A tak som sa dala do testovania a usilovne hľadala tie rozdiely...


Predovšetkým, nová Sensibio obsahuje o niečo viac zložiek. Použitie je rovnaké, rovnako sa mi javí aj odličovacia schopnosť. Ale, Sensibio AR sa mi predsa len zdá o niečo jemnejšia. A to začervenanie teda  fakt redukuje. Aspoň u mňa to funguje viditeľne, pretože odkedy ju používam na večerné odličovanie, po následnom začervenaní nie je ani stopa. Odličovanie je totiž u mňa háklivá vec - teraz nemyslím samotné pôsobenie prípravkov a prípadné reakcie na ne (to už mám rokmi slušne vychytané), ale skôr následky mechanického narábania s pleťou, ako odstraňovanie make upu tampónmi a podobne. Vatové tampóny musia byť čo najjemnejšie, jedine zo 100% bavlny. Žiadne silné trenie, inak sa začervenanie dostaví zaručene. Teraz mám doma tampóny, ktoré žiaľ nie sú úplne ideálne - sú síce bavlnené, ale trochu drsnejšie, čo by mi za normálnych okolností robilo problémy. Ale so Sensibio AR žiadne nemám. Po začervenaní ani stopy. Náhoda? Asi ťažko... Takže mňa táto novinka presvedčila, ale na iných blogoch si môžete prečítať aj opačné názory. Vyskúšajte na vlastnej koži a uvidíte, na ktorú stranu sa prikloníte :) Čo sa týka ceny, tá by mala byť u oboch druhov rovnaká. 

Vyhovuje Vám micelárka od Biodermy alebo ste v skupine, ktorá úprimne nechápe, čo je na tomto produkte také super? :) 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. Neviem posúdíť :) Zatiaľ som neskúšala ale obe vyzerajú perfektne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som fanynka. aj hydrabio mi vyhovuje, ešte o čosi viac, než sensibio

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bez micelárky od Biodermy ani deň. Používam ju už šiesty rok a nemám dôvod meniť, vyhovuje mi maximálne. V lete používam zelenú z radu Sébium.
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa tiez zda jemnejsia a menej lepkava... ale tiez mi to dalo pracu na to prist, na prve pouzitie - ziadna zmena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa musim priznat, ze som tento osial okolo micelariek nejako nepochopila vobec. Proste odlicovac. Takych uz bolo. Nie zle, ale nicim nevynikajuce. Teraz nemyslim priamo Biodermu, ale micelarky vseobecne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Viem ze je to hlúpa otázka ale na co všetko je Bioderma dobrá??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A v akom zmysle? Trosku tej otazke nerozumiem, nie preto, ze by bola hlupa, ale je dost vseobecne polozena...

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)