nedeľa 27. januára 2013

Testujeme: Schwarzkopf Perfect Mousse


A máme tu ďalšie domáce farbenie. Tentokrát som zabrúsila mimo mojich osvedčených L´Oréal vôd k značke Schwarzkopf. Nekonečné kolovrátkovanie toho smiešneho uja o tom, že Perfect Mousse je najlepšia penová farba na vlasy prinieslo ovocie a ja som podľahla reklamnej masáži a kúpila ju. A rovno napíšem, že neľutujem. Jedná sa o permanentnú farbu bez amoniaku. Ďalšou výhodou je jednoduchá aplikácia. Zvolila som odtieň 465 - čokoládovo hnedú. Moje vlasy pred posledným farbením vyzerali takto:


Balenie obsahuje 2 fľaštičky na výrobu farbiacej peny, aplikátor, rukavice, veľmi prehľadný návod na použitie (naozaj veľká pochvala, lebo návody na použitie niektorých značiek mi už vážne pripomínajú chaotické reklamné noviny) a tubičku s balzamom po aplikácii. Príprava farbiacej zmesi je jednoduchá - obsah jednej fľaštičky vlejete do druhej, nasadíte dávkovať, preklopíte a môžete začať. Farba absolútne nesmrdí, neštípe a nedráždi citlivé oči ani pokožku. Doba pôsobenia je 30 minút, potom na vlasoch s trochou vody vytvoríte bohatú penu a oplachujete, kým voda z vlasov nie je číra. V tomto momente boli vlasy trochu drsné na dotyk, ale po použití priloženého balzamu (tubička vydrží pri dlhých vlasoch 2 použitia) a opláchnutí sa zmenili na krásne hebké. A tu je farebný výsledok:


Farba je tmavšia, ako na krabičke a vo vzorkovníku, ale to už je pri domácom farbení štandard, s ktorým počítam. Vlasy sú lesklé, odtieň sa mi páči a čo ma teší najviac, krytie šedím je vynikajúce, rozhodne lepšie ako pri Sublime Mousse. Sublime Mousse mi šediny kryje tak na 65 %, tejto dám smelo 95%! 

Cena bola ak sa nemýlim nejaké 4 Eurá a 50 centov (MOC sa rôzni podľa toho, kde ju kúpite). Ja som veľmi spokojná a pri najbližšom domácom farbení po nej s najväčšou pravdepodobnosťou siahnem znova. Dávam 9 hviezd z 10. 

Už ste ju vyskúšali? 

Lučiak
foto:ja

15 komentárov:

  1. máš teraz určite krajšie vlasy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som už skúšala asi všetky a perfect mousse je fakt perfect ... mne chytil odtieň veľmi dobre. to je asi jediná značka, ktorá sa snaží čo najviac priblížiť tomu čo sľubuje ... a dostalo ma najmä to, že s penou sa tak skvelo farbí a pritom sa človek veľmi ani nezašpiní
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja osobne mám pocit, že tieto penové farby sa z mojich vlasov neskutočne rýchlo vymývajú, preto zväčša siahnem po klasike, asi najradšej mám Loreál Preference Feria, len tá nepatrí medzi najlacnejšie, preto si ju doprajem len z času na čas.
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no sama som zvedava, ako to bude s touto pri vymyvani, lebo napriklad Sublime Mousse sa my vymyva tak od tretieho umytia dost radikalne.

      Odstrániť
    2. Ty kokos to je hrubka! Mi vymyva samozrejme :)))

      Odstrániť
  4. Mamka tuhle barvu nedávno měla (ne ve stejném odstínu, ale stejný druh) a bohužel si na ni stěžovala :( Aplikace a tak prý v pohodě, jako obyvkle jí to chytlo skoro do černa (má tmavý pigment), ale pálila ji z ní hlava.. Takže je na aplikaci a všechno dobrá, ale bacha, pro citlivější pokožku to asi nebude nic moc :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je mozne, ze mohla alergizovat na nejaku konkretnu zlozku farby...mna takto strasne palila hlava po farbe od Syos a ine si ju zas nevedia vynachvalit, takze ako obvykle je to indi vindi :)

      Odstrániť
  5. Luci a kde si ju kupila?ja som najlacnejšiu videla za 5,29 tusim v yhpernove..a mne vacsinou chyti aj tak načierno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. cervena cokolada? zaujimave...

    prave preto, ze sublime mouse ma v tom odtieni ladovy gastan studene odlesky a nie cervene alebo zlatave, tak pouzivam iba tu. vymyva sa tak normalne podla mna a ja si musim umyvat vlasy kazdy den. mozno vela robi aj fakt, ze je to vlastne taka ista farba, ako moja prirodzena, takze tie odrasty tak nevidno.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies co, ja mam cervene odlesky po kazdej farbe, pretoze moje vlasy maju v sebe prirodzeny cerveny pigment. Jedine, co mi cervene odlesky prekrylo, bola este klasicka Igora davno pradavno - cierna :)

      Odstrániť
  7. Já tuhle barvu miluju právě proto, jak snadno se nanáší. Se svými vlasy do pasu bych s klasickou barvou zacákala půl koupelny. Jiný barvy mi nevyhovovaly. Palette má ještě pěnovou barvu v šejkru, ta mi nešla rozmíchat. Nebyla z toho pak pěna, ale spíš kvalitní bahno. :-) Barvy od L'Oreal nesnesu (jedna se mi smyla - mám dojem, že to byla zrovna Sublime a po druhé jsem měla šíleně hrubé vlasy). Navíc tahle barva nebarví pokožku hlavy a nenechává neodstranitelné tmavé fleky tam, kde nemá. Akorát, kdybych použila tenhle odstín v domnění, podle krabičky, že jde o decentní hnědý odstín a ono mi to pak chytlo takhle dočervena, tak mě trefí. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo jo, ono ten odtien na dennom svetle nie je az tak intenzivne cerveny, ako na fotkach :) Takze u mna moze byt :)

      Odstrániť
  8. teraz máš krásne vlasy.
    bohužiaľ u mňa jej vyskúšanie spôsobilo modrosivé vlasy, pričom mi farba nechytila na všetkých miestach, jednoducho katastrofa.
    ale som rada, že u Teba funguje v poriadku ;)

    giveaway u mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)