utorok 29. januára 2013

Testujeme: čistiaci krém Akamuti

produkt do recenzie venoval e shop bionatural.sk


Poznáte značku Akamuti? Stavím sa, že väčšina z Vás asi nie... Nepoznala som ju ani ja, kým mi e shop bionatural.sk nedal možnosť ju vyskúšať. Sortiment tohto obchodu si rozhodne poprezerajte, je veľmi zaujímavý.  Okrem iného som si na testovanie vybrala tento čistiaci krém na tvár s pomarančom. Zaujal ma okamžite - jednak preto, že som momentálne vo fáze testovania rôznych nových odličovadiel, ďalej pre svoje prírodné zloženie a v neposlednom rade mi bol sympatický jeho obal :)

Pri pohľade na zloženie zaplesá srdce každej milovníčky prírodnej kozmetiky:


Okrem veľkého množstva rastlinných a esenciálnzch olejov obsahuje aj včelí vosk. A žiadne chemické konzervanty :) Paráda. Celý spôsob jeho aplikácie aj pocity, ktoré pri tom máte, sú veľmi podobné použitiu OCM (Oil Cleansing Method), k ktorej ste už určite počuli. Konzistencia tohoto produktu pripomína husté telové maslo a tá vôňa! Mňam. Teplom sa roztápa, takže ho stačí naniesť do dlaní, trochu zahriaťa aplikovať na tvár. Následne ho necháte pár minút pôsobiť a tvár trochu premasírujte, aby sa nečistoty dobre uvolnili. Potom stačí už len zotrieť navlhčeným vatovým tampónom. Ja osobne tvár ešte pretriem aj čistým tampónom s pleťovou vodou a na záver opláchnem vodou čistou (ale to nie je nevyhnutný krok). Výsledný pocit je veľmi príjemný. Krém nielen že odstráni make up a nečistoty, ale pleť zanechá nádherne vláčnu a dobre vyživenú. Čo samozrejme ocenia hlavne majiteľky suchej pleti. 


Z toho, čo som napísala vyššie, logicky vyplýva, že ak máte mastnú pleť alebo jednoducho pri odličovaní neznášate žiaden pocit mastnoty, asi Vám vyhovovať nebude :) Mne vyhovuje veľmi a zaujal čestné miesto na mojej kúpeľňovej poličke. Nepoužívam ho každý deň, ale tak dvakrát do týždňa, lebo je to predsa len trošku časovo náročnejšie, než expresné použitie micelárky. 50 ml balenie stojí v e shope 10,50 Eur. Nie je to málo, ale vzhľadom k čistote zloženia a faktu, ako pomaly sa míňa, je to dobrá investícia. Ja som veľmi rada, že som mala možnosť ho vyskúšať a už pre Vás chystám dalšie recenzie na produkty, ktoré som na testovanie dostala.

Poznáte OCM? Vyhovuje Vám tento spôsob čistenia pleti alebo nie? 

foto:ja

12 komentárov:

  1. nepočula som o tej značke a o čistiacom kréme! ;) zaujímavé

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O podobném krému slyším poprvé, docela mě to zaujalo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v zložení sú samé dobroty, musí voniať krásne :) s akamuti som sa doteraz stretla iba s olejmi...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super eshop kopec veci co ma oslovuje uz sa len pustit do skusania :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak tento krémik som si vybrala aj ja ... a neviem si vynachváliť produkty od akamuti ... akurát dnes som zverejnila recenziu na čokoládovú masku
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oil cleansing method poznám a robím v prevedení Hot oil cleansing method :o) Olej si miešam sama. Akamuti je fantastická značka, tie produkty sú úžasné!
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak som od tejto znacky objavila maslo na kucerave vlasy. Cena sice dost vysoka, ale podla recenzii si ho asi objednam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tuto znacku nepoznam, ale idem sa pozriet na net :D lebo to vyzera lakavo :)))
    pozyvam ta na moj blog http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. no tento konkretne by mi asi nesadol, ale ten pomaranc si viem predstavit, len nemam rada mastnejsie vecicky a k tomu mam este zmiesanu plet..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelý je aj peeling od Akamuti. A vlastne všetko od Akamuti je lákavé, skúste pozrieť na www.naturalisvita.sk.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)