streda 9. januára 2013

Príjemná maska (nielen) na zimu

produkt do recenzie venovala značka Ryor


Dnes pár slov o hydratačnej maske s minerálmi od Ryoru. Bola to jedna z ich noviniek minulého roka a niekoľko recenzií ste určite zachytili na iných blogoch. Reakcie boli vcelku pochvalné a rovnako pochvalná bude aj tá moja. 




Hydratačná maska s minerálmi je určená na všetky typy pleti okrem vyslovene mastnej. Hlavnými účinnými zložkami sú morské riasy a minerálne látky. Parfumácia je veľmi decentná a príjemná, maska má ľahkú krémovú konzistenciu, takže sa dobre aplikuje a nesteká a farba je biela. V inštrukciách na obale výrobca doporučuje masku naniesš, nechať pôsobiť probližne 20 minút a zvyšok vmasírovať do pleti. Tento spôsob som vyskúšala  a priznám sa, mne veľmi nevyhovuje. Pleť bola trochu mastná a póry v T zóne zvýraznené. Siaham po mojom osvedčenom spôsobe - po uplynutí doby aplikácie zbytok masky zotriem navlhčeným tampónom a ešte opláchnem vlažnou vodou. Takto mi to vyhovuje oveľa viac. Pleť je potom veľmi dobre hydratovaná, pôsobí sviežo a na dotyk príjemne hebko. Účinky masky oceňujem hlavne v zime, pretože moju suchú pleť mráz dosť vysušuje. Používam ju vždy po peelingu, kedy je pleť potrebné trošku skľudniť a  vyživiť. Veľmi oceňujem hlavne jej jemnosť k citlivej pleti (špeciálne po nedávnej zlej skúsenosti s maskou inej značky, o ktorej Vám napíšem čoskoro). 
100 ml balenie sa nezdá veľké, ale vydrží naozaj dlho. V e shope Ryoru ju kúpite za 6,70 Eur, čo je podľa mňa prijateľná cena. Nie je to vyslovený zázrak, ale kvalitná hydratačná maska, ktorou určite nič nepokazíte. 

Máte túto masku? Ste s ňou spokojné? 

Lučiak
foto:ja

6 komentárov:

  1. Líbí se mi, něco takového určitě někdy zkusím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám, používam presne ako ty. Som veľmi spokojná. Mám už druhé balenie, bude určite aj tretie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máme rovnaké myšlienkové pochody. Ja som ju recenzovala včera :o)
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hydratačná maska by sa zišla pretože mám momentálne celkom suchú pleť...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak som zvedava, ktora ti nesadla..:/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)