streda 2. januára 2013

Kozmetický Ježiško :)

Tak. Darčeky dávno rozdané, precízne darčekové balenia dávno v koši pokrčené... Toto je môj kozmetický Ježiško:


Pôvodne mal až na jednu vec vyzerať úplne inak, ale... Bolo to takto: ešte začiatkom decembra som Ježiškovi napísala mail, dala mu podrobný návod, doplnila konkrétne linky... a potom mal Ježiško celý december strááášne veľa práce, skončiť do Vianoc stihol LTT a na nejaké nákupy online nemal ani pomyslenia... a tak mi tri dni pred Štedrým večerom bolo viac-menej jasné, že z môjho pôvodného zoznamu nič nebude. Namiesto toho ma bezradný Ježiško prosil, aby som si teda vymyslela darčeky náhradné... A tak sme spolu s Ježiškom navštívili 23.decembra nákupné centrum, čo je vec, ktorej som sa chcela bezpodmienečne vyhnúť... No ale čo by človek neurobil pre Ježiška, nie? Samozrejme, v našich obchodoch a parfumériách sú ešte značky z môjho pôvodného zoznamu neznámym pojmom, tak som musela improvizovať a vyberať z toho, čo  dostupné je. A takto to dopadlo:


...šampón a kúra v spreji Klorane z magnóliového radu, ktorý som chcela už dlho vyskúšať. Sú určené hlavne na oživenie vlasov a zvýšenie lesku, tak som zvedavá. Vyskúšam čo nevidieť, potom podám správu v recenzii.



... takto som si vybrala v Pupa - rúž Miss Pupa, ktorý som si po prvom použití zamilovala a Luminys Touch, čo bola totálna kúpa na slepáka v zúfalej snahe nájsť niečo nové na moje kruhy pod očami... Zatiaľ viac nenapíšem, lebo si ho podám v samostatnej recenzii. Len prezradím, že túto kúpu na slepo rozhodne neľutujem. 


...a posledným kúskom od Ježiška je Eau Sous Le Vent z radu Terracotta od Guerlain. Nie je to parfém v pravom slova zmysle, teda ani EDP, ani toaletná voda. Je to voda telová a tak má o niečo jemnejšiu koncentráciu, než bežná toaletka, ale keď som k nej pred cca mesiacom úplne náhodne privoňala, vedela som, že ju chcem! Krásny koktejl z kvetu tiaré, dreva, ale cítim v nej aj trošku jasmínu a medu... Tak si v nej posledné dni labužím a teším sa z nej. 

Vlastne, tieto Vianoce sa mi definitívne potvrdilo, čo som o sebe vedela už dávno: že darčekové prekvapenia mi nechýbajú a oveľa radšej si vyberiem sama. A tak viem, že pod stromčekom bude to, čo naozaj poteší moje márnivé a kozmeticky závislé srdce. 

Čo Vaše kozmetické darčeky? Trafil sa Ježiško alebo bol úplne mimo? :) 

Lučiak
foto.ja

15 komentárov:

  1. to vieš Ježiško má pre vianocami vždy veľa práce :o)) dobré kúsky, mňa by ten šampón zaujímal.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak myslim, ze Jezisko to celkom zvladol o tom Luminys touch som pisala na blogu:), aj ked momentalne som ho akosi vytesnala, kedze som dlhy cas pouzivala mineralny make-up a nechcela som to miesat:) a tesim sa aj na recenziu samponov a prajem stastny Novy rok!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? Idem pozriet tvoju recenziu...
      A dik, stastny Novy rok aj tebe!

      Odstrániť
  3. A vybíráš s rozhodně dobře:) Sous le Vent neznám, ani jsem ji zatím nikde neviděla. Ale je klidně možné, že ji někde mají, jen já svým rychlopřetem parfumérkama ji prostě nestihnu objevit. Líbí se mi i ty Pupy, těším se ne recenze:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bol posledny flakon v Marionnaud, medzi opalovacou kozmetikou :ň

      Odstrániť
  4. mě potěší snad každý kosmetický dárek, nějaký jsem si vybrala sama a u nějakého jsem byla maximálně překvapená.. a tak mi to vyhovuje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som môjmu Ježiškovi zakázala, aby tento rok siahal po kozmetike, pretože na mňa vypadáva z každej skrinky a už neviem, čo s ňou mám robiť, takže darčeky z tejto skupiny som si neprosila :o) Dokonca som po x rokoch nechcela tento rok ani parfém. Načala som ten, kt. som dostala pod stromček pred rokom :-D
    Ten Guerlain vyzerá lákavo ;o)
    Všetko dobré do nového roka želám tebe aj blogu!
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och, mudra a uvedomela zena :)
      Tak ja som zas minuly rok nic kozmeticke pod stromcek nechcela, spoliehala som na intuiciu najblizsich, ta nejako zahaprovala a potom mi to bolo luto :)

      Odstrániť
  6. ja som trochu v rozpakoch, mňa kozmetický ježiško obišiel. no, ak nerátam zásoby sprchovacích gélov :D pravdepodobne všetci uznali, že mám doma veľa kozmetiky (čo samozrejme nie je pravda :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nieee, cosiii... taka priemerna kozmeticka blogerka v podstate potrebuje len jadrove mydlo a zubnu kefku.

      Odstrániť
  7. Ten rúž je nádherný....a môj kozmetický ježiško sa trafil, až na jedny tiene, nieže by neboli pekné, ale podobné farby už mám v niekoľkých iných paletkách:)


    Článok o mojich Vianociach: http://www.alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk/2012/12/co-som-robila-aj-nerobila-cez-vianoce.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten rúž vyzerá famózne, aké je to číslo odtieňa? Pôjdem zajtra okolo Pupy, omrknem... Luminys Touch používam už viac ako rok, super vec! Teším sa na recenzie a prajem úspešný rok!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ježíšek ti přinesl samé pěkné dárečky:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)