štvrtok 25. októbra 2012

Testujeme: Bioaktívne očné sérum + éterické oleje

produkty do recenzie venoval e shop radostzozivota.sk


Pleťové sérum z tohoto radu  mali niektoré z Vás  možnosť otestovať v prvom vydaní Ladyboxu. Ja mám toto  očné vďaka spolupráci s Nobilis Tilia. Sérum obsahuje niekoľko éterických a vyživujúcich olejov a pokožku očného okolia má zjemňovať, pôsobiť proti vráskam, pôsobiť proti opuchom a zlepšovať mikrocirkuláciu v podkoží. Zloženie je (ako je pri Nobili Tilia zvykom) čisto prírodné. Mala som k dispozícii 15 ml balenie s dávkovačom. 


Konzistencia je ľahko krémová, farba svetlo žltá a sérum úžasne vonia. Vďaka obsahu olejov je trochu mastnejšie, takže ho používam len večer, pretože ako podklad pod očné tiene nie je vhodný. Osobne inak uprednostňujem očné krémy, ktoré sú trošku mastnejšie, vtedy mám pocit dobre hydratovanej pokožky okolo očí. Niekomu to však môže vadiť. Čo sa týka účinkov, po troch týždňoch testovania som zjemnenie vrások nezaznamenala. S opuchmi očí problém nemávam, mňa trápia skôr kruhy a s tými sa tiež nič neudialo.   
Celkovo mám ale z tohto prípravku príjemný pocit, moja pokožka dostáva to, čo potrebuje a to mi stačí. 


Jednu výhradu mám ale k baleniu, konkrétne k uzáveru s dávkovačom. Doslova a opakovane sa mi rozpadával v ruke. Je nestabilný a po stlačení vytlačí zbytočne veľa prípravku, ktorý potom môžete akurát tak rozotrieť na krk alebo dekolt. Vzhľadom k cene (aktuálne 17,59 za 15 ml balenie) by som očakávala trošku viac. 


V balíčku mi prišlo aj niekoľko éterických olejov v jojobe, konkrétne Vanilka, Ruža, Jazmín a Medovka. Majú multifunkčné využitie, dajú sa použiť na pleť, na masáž a niekto nimi dokonca môže nahrádzať aj parfum (aj keď samozrejme, musíte potom počítať s menšou intenzitou výdrže). Pre mňa bola najpríjemnejšia Vanilka, ktorá pôsobí proti úzkosti a Ruža, známa svojimi omladzujúcimi účinkami na pokožku. Jazmín je tiež príjemný, ale doporučila by som narábať s ním opatrne, vôňa je totiž naozaj koncentrovaná a takto intenzívny jazmín nevonia každému. 

Ak ste mali možnosť otestovať bioaktívne pleťové sérum z Ladyboxu, budem rada, keď napíšete svoje dojmy.

Lučiak
foto:ja

6 komentárov:

  1. hezká recenze :)
    ty oleje vypadají úžasně, masáže s nimi jsou skvělé
    a určitě se dají dát i do vonných svíček,ne? :) pro zpříjemnení večera

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite ano, ale zas podla mna by to bola skoda, do aromalampy by som asi davala ciste ecencialne oleje.

      Odstrániť
  2. mne by sa páčila aj medovka. milujem jej citrusovú vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. popri tej cenovej pálke by fakt mohli zohľadniť aj estetiku a funkčnosť balenia... pre mňa je také nemastné-neslané, aj keď najdôležitejší je, samozrejmé, obsah. Tie olejčeky vyzerajú lákavo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)