streda 19. septembra 2012

Testujeme: Bielenda Telové Maslo Orech & Jantár

produkt venoval e shop bielenda.sk

Ahoj! 


Máte ešte nejaké zbytky letného opálenia? Ja už ani nie :) Pomaly, ale isto sa vraciam k svojej snehulienkovskej farbe. Ono v zime na tých opálených nohách až tak nezáleží, ale sem tam príde chvíľa, kedy preferujem aspoň bielu kávu pred bielou kriedou... 
Takže si pomáham samoopaľovacími prípravkami. Mala som už spreje, mlieka, emulzie. Ale nikdy doposiaľ som neskúšala samoopaľovacie telové maslo. Toto konkrétne som si vybrala v e shope Bielenda a keďže nejaké telové maslá od nich už vyskúšané mám, očakávala som štandardne dobrý výsledok. A? Dočkala som sa.


So samoopalovákmi mám väčšinou dva zásadné problémy: moju suchú pokožku po čase vysušujú (typickým príkladom je tento od Avonu) a smrdia (to asi všetky). Mám na mysli ten charakteristický pach, ktorý sprevádza proces oxidácie prípravku na pokožke. Stále hľadám niečo, čo by tieto sprievodné znaky nemalo. Telové maslo s orechom a jantárom sa takmer približuje k ideálu...Pretože:

- Má naozaj výživnú textúru, ktorá do pokožky perfektne vsiakne, zanechá ju dobre hydratovanú po dobu niekoľkých hodín (nie minút) a zvláčnenú.

- Nádherne a veľmi "jedlo" vonia. Áno, charakteristický pach samoopalovacieho prípravku sa dostaví tiež, ale až po niekoľkých hodinách a nie je natoľko výrazný, ako u bežných produktov tohoto typu (aspoň ja mám ten dojem). 

- Samoopalovací efekt je po jednom použití veľmi jemný, takže vyhovuje aj majiteľkám veľmi svetlej pokožky (neprebudíte sa ako oranžová mrkva).


Skrátka, naozaj príjemný produkt za príjemnú cenu (200 ml za 6 Eur). Môžem len doporučiť!

A pre Vás mám ešte malý bonus: pri nákupe nad 15 Euro získate zľavu 10%, ak pri objednávke použijete ako kód názov môjho blogu. Akcia platí týždeň od zverejnenia tejto recenzie, teda do 25.9.2012.

P.S. hodvábna šatka, ktorú som použila ako pozadie, je dedičstvo po jednej z babičiek, má asi 80 rokov (tá šatka, babička už dávno nežije) a je stále v perfektnej kondícii...dôkaz, že kvalitné veci vydržia veky.

Používate samoopalovacie prípravky aj v zime? 

Lučiak
foto: ja

4 komentáre:

  1. Hm, hoci som bledula a tento stav si rada uchovavam aj cez leto, vyzera to rozhodne ako zaujimavy produkt stojaci za vyskusanie :-). Na kolko pouziti podla teba vyjde jedno baleni?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite na dost... maslo je fajn vyzivne, takze sa mina pomaly.

      Odstrániť
  2. Tuhle značku vůbec neznám! Hlavně že ale tak nesmrdí, to mě vždycky odrazuje v používání.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám z tejto rady samoopaľovaciu penu aj krém na tvár a oba sú naozaj výborné, farba sa vrství pomaly a bez fľakov a aj pri každodennom odličovaní, čistení, občasnom peelingu farba drží dlhšie ako pri iných značkách. Nie je to síce vyslovene samoopaľovák pre niekoho kto čaká farbu po prvom použití, mne sa ale páči najmä konzistencia krému, je maslová ale zároveň sa ľahko rozotiera a pleť je po nej hladká. Trocha mi vadia len trblietky v oboch krémoch, ale nie je ich vidno, dá sa to prežiť. Naozaj nerozumiem, kde doteraz bola Bielenda, respektíve či je to naozaj taká nedocenená značka, hlavne bežne nedostupná (a za tie ceny, och). Brala som z ich eshopu 4 produkty na blind a všetky na pozitívne prekvapili.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)