nedeľa 23. septembra 2012

Dvakrát YR

Ahojte.

Dnešná recka bude rýchla, ide totiž len o takú maličkosť... toto duo od Yves Rocher - peeling a masku v jednom. 


Oficiálny názov znie: rastlinná čistiaca gomáž + hydratačná maska s javorovým sirupom. Celá táto sranda stojí 0,90 Eura. Sama od seba by som si ju asi nekúpila, ale predavačka mi ju ponúkla, keď mi v obchode chýbalo asi Euro k hodnote, za ktorú dávajú tie vernostné pečiatky... Veď OK, hovorím si, peeling (pardón, gomáž) sa zíde vždy a maska tiež. A tak som ich vyskúšala. Dojmy? Začnem pochvalou. A tá sa týka gomáže:


Je veľmi jemná. Peelingové čiastočky sú naozaj drobné, takže nepodráždil ani moju citlivú pleť, ktorá zostala po použití naozaj jemnučká. No a to je asi tak všetko. Proste dobrý exfoliačný prípravok. A potom som skúsila masku (podotýkam, nie v ten istý deň)...

hore gomáž, pod ňou maska
Konzistencia je ľahká a gelovo krémová. Parfumácia á la more (čo ma trochu prekvapilo, čakala som niečo sladšie, keďže hlavnou účinnou látkou má byť javorový sirup). Okamžite po nanesení ma maska začala štípať :( Chvíľu som sa to pokúšala vydržať, ale po takých 5 minútach som toho mala dosť a milú masku odstránila. Našťastie, pleť nebola nijako mimoriadne začervenaná. No aj tak to bolo nepríjemné. Teraz je otázne, či táto maska jednoducho štípe každého, ale je to len špecifikum mojej citlivej pleti. Ak ju máte vyskúšanú, podeľte sa prosím v komentároch s dojmami. Som naozaj zvedavá.

P.S. 1 Gomáž vystačí na tri aplikácie, maska na dve (pričom k tej druhej u mňa nedošlo a ani nedôjde). 

Želám Vám úspešný týždeň. Mňa tu bude pomenej, čaká ma totiž dosť náročný cestovno-pracovno-študijný kolotoč. Po návrate sa všetko vráti do normálu. Dovtedy dočítania!

P.S. 2 Čo vy a ladybox? Are you on the list? :) Aj Vy dvíhate obočie nad tým prazvláštnym štýlom komunikácie? Mám pocit, že nejde o kozmetiku, ale o novú pobočku Mosadu...

Lučiak
foto: ja


15 komentárov:

  1. mam rovnaku skusenost, ale bude to citlivou pletou, kamoska ma velke balenie tej masky a velmi si ju chvali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ak si dobre pamätám, mňa maska neštípala... ale nemám citlivú pleť...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...no o tom Ladyboxe ani nehovor - dostala som 2 maily: v prvom, že mi gratulujú, že som bola vybratá, a v druhom, že im to je ľúto, ale pre veľký záujem LB nedostanem. Teraz čakám, či mi nepríde tretí email, že som vyhrala milión v lotérii a iba sa treba zaregistrovať na dákej pochybnej stránke... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. heh, aj ty?
      Som zvedava, co z toho prisne utajeneho podniku nakoniec vylezie :)

      Odstrániť
    2. Ja stale nechapem tie tajnosti, ani znacky ani nic.. ziadne info.. kup si macku vo vreci za 10 eur... no, ako nehnevajte sa na mna, lae to je chore :D

      Odstrániť
    3. Presne ako hovorí Katze, mne prišiel mail 1, že bohužiaľ ale na mňa sa neušiel ladybox, na to mi prišiel na ďalší deň mail 2, že páči sa, tuto máte univerzálny kód a zadajte ho pri objednávke, tak si hovorím, fajn aspoň prvé vydanie skúsim, možno tam dajú niečo dobré keď je kvázi uvádzací. Dnes mi prišiel mail (mimochodom objednávku som už poslala) že si môžem objednať,lebo nejakým zázrakom ma vybrali...hotový bordel, cirkus by bolo slabé slovo!
      Na FB som si pozrela, že baby majú nejaké problémy s poštou atd...

      Odstrániť
  4. Pôjdem sa na to pozrieť, za tú cenu to stojí za vyskúšanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já si tuto pytlíkovou variantu kupuji v yr opakovaně... takže mi asi vyhovuje. většinou si ji beru někam na výjezdy a tak. ovšem je nutno říct, že pleť mám spíš hroší než citlivou.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mam s maskou uplne rovnaku skusenost, velmi ma stipala, nevydrzala som to ani minutu. pritom plet nemam nejako extra citlivu... z YR masiek mam strasne rada hydratacnu masku s hroznovou stavou, ma taku svetlo ruzovo/fialovu farbu a krasne vonia. a tiez rada pouzivam gomaz z marhulovych jadier, asi to je nieco podobne ako tato gomaz co si vyskusala.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne vyhovovala a nestipala ma :-). Ale ja mam zasa taku plet, ze mi ju podrazdi fakt maloco, trapi ma inak :-). Ladybox som si neobjednavala, pretoze som presne tusila, ze to dopadne takto... holt u nas musi byt vsetko prekomplikovane a zial mam pocit, ze aj robene tak, aby sa na tom kazdy tvorca co najviac nabalil s minimalnou utratou :-/.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ja zacnem peelingom, pretoze ho zboznujem!!! je to moj najoblubenejsi peeling - dost drsny na to, aby som mala pocit, ze som sa poriadne vyrajbala (nemam rada take tie jemne, ktore sa ako peeling iba tvaria a vsetky odumrete bunky a spol na tvari aj tak nechaju). na druhej strane nie je ani drazdivy, ze by som mala po nom podrazdenu tvar, ako som mavala po peelingoch z marhulovych jadier. navyse nevysusuje, plet je po nom ako zamat, najma, ak si ho necham na tvar trosku aj posobit.... no proste je to zjavne moja laska, spotrebovala som uz niekolko tub, zvycajne som ich kupovala ked boli 2 za cenu 1.

    masku som mala tiez a vzdy sa zberam, ze si zakupim aj tu tubu, ale vzdy mam ine priority. ale mna teda nedrazdila vobec, dobre hydratovala, ale nemastila, presne, co potrebujem. ale nebol tam taky ten wooow efekt, takze vzdy sa naslo nieco ine, co som si kupila.... ale kebyze mi ju niekto daruje, tak by som sa potesila

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dakujem za komentare, uz to tak vyzera ze maska si skratka len nerozumie s mojou pletou... no jo no, som citlivka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. aj nam ju pani ponukla, ked nam chybalo asi euro:))) k peciatke tusim..pouzila ju vtedy mama a nestazovala sa na nejake stipanie...a do ladyboxu som sa nezapojila, po tom faux paux s predoslym som nejak....+ postovne na SR...a velka vlna, ktora okolo toho nastane...na jednej strane sice fajn, ze bude vela recenzi, ktore si mozes porovnat z viacerych zdrojov, na druhu stranu nevies nakolko to je z niekoho vlastnej hlavy a ci sa uz vopred neiinspiroval clankom niekoho...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám tohle duo docela ráda, je škoda, že tě štípe, asi ti něco v tom složení nesedlo:-( Já jsem s Ladyboxem docela spokojená, teprve se rozjíždí, tak uvidíme časem.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)