utorok 17. apríla 2012

War with Orange alias Avon Cellu+Defy vs. YR Minceur Café Vert


Dobré ráno prajem.

Neviem ako Vám, ale mne v hlave už dávno tiká nemilosrdný odpočet dní, ktoré zostávajú do príchodu LETA. Leto = okrem iného aj nejaké to odhaľovanie miest, ktoré v zime štandardne zostávajú skryté. Okrem toho, ak sa nič nepredvídané nestane, tento rok ma konečne, po dlhej predlhej dobe, čaká pobyt pri mori...Takže, povedzme si to na rovinu, mám seriózny dôvod na paniku. Hlavne pri pohľade na moje  stehná. Stehná sú moja kritická zóna, čo sa týka výskytu pomarančovej kože (aký úžasný eufemizmus). Treba s tým niečo robiť. Aspoň sa pokúsiť... Samozrejme, nie som na hlavu padnutá a neverím, že akýkoľvek krém alebo gél by ma dokázal celulitídy zbaviť sám o sebe. V tomto svoje telo už pomerne slušne poznám a viem, čo naň funguje. 
Pravdupovediac, anticelulitídové prípravky tvoria len takú pomyselnú čerešničku na torte v boji s celulitídou. Ale aj v rámci tých čerešničiek sa nájdu podarené a potom tie menej podarené. Účinné a neúčinné. V dnešnom poste sa stretli presne dva také. O zoštíhľujúcom a proticelulitídovom prípravku Minceur Café Vert od Yves Rocher som prvýkrát písala v tomto poste. A sľúbila som Vám, že po dopoužívaní podám referencie. Tu sú. Stál presne 23 Eur (po malej zľave). Mazala som sa s ním poctivo, dennodenne po dobu vyše mesiaca. A výsledkom je ukážkové, kolosálne NIČ. Dobré, nie? Nič za 23 Eur   naozaj poteší. Celý jeho efekt spočíva v tom, že po nanesení chladí. A to je vše, přátelé :( Never more! 
Novinka od Avonu, anicelulitídové sérum s karambolou Cellu+Defy, to je ale iná káva. Má krémovejšiu konzistenciu, príjemnú vôňu, nechladí, ale funguje! Alebo - aby som bola presná - dosiahnete s ním aspoň nejaký viditeľný efekt. Aj tento prípravok som používala denne. Lepší estetický dojem je viditeľný okamžite po použití - pokožka je vypnutá a akoby rozjasnená. Je to jeden z paradoxov života, ale rozjasnená celulitída vyzerá lepšie, ako tá zmatnená :) Po celom mesiaci pravidelného používania môžem skonštatovať, že viditeľnosť celulitídy na inkriminovaných miestach je naozaj menšia. Samozrejme, že tá s.v.i.ň.a tam stále je, ale trochu sklopila uši a neupozorňuje na seba tak, ako predtým. A to poteší. 

hore: Cellu+Defy od Avonu, dole Minceur Café Vert, YR)
No a aby som nezabudla, ešte viac ma na tejto sympatickej vecičke teší cena: normálna MOC je 13,30 Eur. Na webe ja ale viacero možností, ako ho získať za podstatne nižšiu cenu - ja osobne som si niekoľko balení  do zásoby vydražila na slovenskom MMA za cenu od 3,00 do 3,80/kus. Jedna tuba mi pri poctivej každodennej aplikácii vydržala takmer mesiac. 
V dohľadnej dobe sa nejako (ešte neviem ako) prinútim PRAVIDELNE absolvovať jednoduchú, ale o to účinnejšiu procedúru, ktorú mám rokmi overenú ako absolútne spoľahlivý likvidátor celulitídy - masáž prístrojom rollen. Ak Vás trápi celulitída a máte možnosť vo svojom okolí navštevovať salón alebo fitko, kde majú rollen k dispozícii, určite Vám to doporučujem. No a pre úplnosť klasické rady: upravte stravu, pite veľa vody a čaju na podporu lymfatického systému (napr. Lymforegen) a snažte sa viac hýbať. Všetko spolu určite prinesie vytúžený efekt. 

V zálohe mám ešte jeden zoštíhľujúci a proticelulitídový prípravok, ktorý začnem testovať čoskoro a sama som zvedavá, s akým výsledkom. Dojmy sa potom určite dozviete! Majte sa fajn a ak máte chuť, stále sa môžete zapojiť do aktuálnej GIVEAWAY.

Lučiak 
foto: ja


18 komentárov:

  1. Dobra recenzia, vzhladom na to, ze Yves Rocher som sa chystala si zakupit. Ja som spokojna s vyrobkami Collistar, najma Cryo gel, ten naozaj chladi az tak, ze je cloveku zima, ale funguje a novinka- anticelulitidne bahno, s prilozenymi nohavicami, to je uplna parada, perfektne vysledky. Takze dufam, ze do leta aj ja poriesim moju pomarancovu mrchu. Cvicenie, dieta, natieranie by mali spolu priniest vysledky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka za tip, na anticelulitidovy sortiment Collistar som pocula len chvaly, davam na cakacku :)

      Odstrániť
  2. Ale nie za tie brutal ceny vo Fann, parfums.sk to isti, vo fann- bahno cez 50 E na parfums za cca 25 E, co dodat...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nuz, musim len suhlasit...cenove relacie vo Fann veru vyrazaju dych :)

      Odstrániť
  3. tak na tú recenziu sa teda teším aj mňa už leto straší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kaslite na kremy, spravte kazdy den 3x po 50 drepov, takych tych, ja to volam tahavych, ked kolena neprecnievaju cez prsty na nohach a stehna tvoria pravy uhol so zemou a do leta mate zadok ako broskynu, bez celulitidy. overene.
    inak velmi pekny blog, naozaj. nech sa dari.

    andy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. andy, beriem ta za slovo. Ja tych 150 denne spravim, a just! Ale ked nebudem mat 31.maja namiesto zadku broskynu, si ta najdem a potom si to vybavime! :)

      Odstrániť
  5. ako sa hovori, nie vsetko drahe musi byt zakonite aj dobre...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pomerančová kůže mi nepřijde jako velkej eufemismus...neznám naštěstí nikoho, kdo by připomínal zadkem pomeranč...tak hrozně porovitej a oranžovej snad nikdo neni:D

    yves rocher i avon jsou známý nevyrovnaností...některý výrobky jsou super, jiný k ničemu, si nevybereš:/...občas prostě sedneš na lep...u avonu mě nejvíc vytáčí, že ani dvě rtěnky ze stejný řady nejsou stejný, jedna se rozmazává po celým gesichtu, druhá má lepší konzistenci a jde sundat i bez drhnutí rejžákem

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to o tej nevyrovnanosti je pravda, tento problem ma vela znaciek :)

      Odstrániť
  7. Mně krémy na tohle, přijdou jako úplná blbost, no nevím no :)
    Super blog ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vďaka za super typ na výrobok. Ja mám odskúšaný podobný krém so zázvorovou vôňou od Oriflame a ten sa mi tiež celkom pozdával, akurát som rozmýšľala, či si ho kúpiť znova ale teraz som na pochybách. Možno dám šancu Avonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. že prý rozjasněná celulitida... hahaha.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. heh :). tiez sa pridavam k tej nevyrovnanosti vyrobkov u jednotlivych znaciek a dost ma to stve. no, ale k teme :). radím sa chvalabohu k byvalym majitelom pomarancovej koze. musim uprimne povedat, ze odkedy som zacala behať, tak sa ta mrcha pomaly stracala. sama som tomu neverila, ze sa to da :). cize najlepsi recept je pravidelny pohyb :).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No ja už fičím na drepoch, ale teda, je to zaberák :-D Úplne iné partie svalov, ako pri rotopede, stepperi, svalovkaaaa! Ale verím, že zaberie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. aj ja som mala ten z avonu, tiez spokojnost celkom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja som sa už chystala na ten Yves Rocher a od Avonu by som naopak nečakala nič, dobré no :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na ten YR radsej rychlo zabudni, 20 Eur vies urcite pouzit aj lepsie.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)