utorok 24. apríla 2012

VBA: I do it my way :)


Áno, áno, aj ja som bola nominovaná :) Týmto ďakujem Lole za nomináciu! A kajúcne sa ospravedlňujem Ministerstvu  reťazových mailov, ale ja tieto akcie považujem za trochu čudné. Plus som odjakživového živa rebel proti systému. S príčinou alebo bez, vymyslite nejaké pravidlo a ja vymyslím 100 dôvodov, prečo ho spochybniť. 

Z týchto riadkov je Vám asi jasné, že si to spravím tak trochu po svojom. Lebo ak som už raz nominovaná bola, úplne odignorovať to nechcem. To zas nie, vychovaná som dobre :) A keďže viem, že všetci máme radi to, do čoho nás nič nie je, prezradím na seba tých 7 rôznych informácií. Ale majte prosím pochopenie pre to, že to budú len také soft fakty a tie skutočné (a potenciálne kompromitujúce) informácie si nechám pre seba. OK? 

Takže:

1. za celý svoj vyše tridsaťročný život som išla spať neodlíčená len jeden jediný raz. Dokonca, aby som bola presná, v tú noc som ani spať nešla, ale absolvovala som jednu dlhú nočnú cestu vlakom s prestupmi. Takže sa to vlastne ani nepočíta. Cha! Jednoducho, neodlíčiť sa pred spaním je pre mňa tabu na úrovni incestu. 

2. ako dieťa som si hrýzla nechty. Nie tak drasticky, do krvi, ako to občas vídavam na podobne postihnutých, ale len decentne. Zato pravidelne. Myslela som si, že ma to nikdy neprestane baviť a prestalo. Túto aktivitu som nahradila hryzením pier a obkrúcaním si vlasov okolo prstov. 

3. som nefalšovaný vlasový maniak, ale ak môj blog sledujete pravidelne, už ste mali možnosť to zistiť. Milujem svoje dlhé vlasy. Ale bola som už ostrihaná aj na dĺžku 1 cm a mala som rôzne farby okrem jedinej: blond. Sama som zvedavá, či sa ešte niekedy v živote nechám ostrihať (= radikálne skrátiť).

4. ako dieťa som bola tučko, ťažký introvert a outsider.

5. mám fóbiu zo žiab, mlokov a jašteríc. Naopak, veľmi sa mi páčia hady.

6. sprcha vo mne spúšťa podmienený reflex - okamžite si začnem spievať. 

7. vždy a za každých okolností verím, že všetko dobre dopadne :)

A teraz by mal nasledovať zoznam 15tich blogov, ktoré vznikli v poslednej dobe. Ja dám len jeden, ktorý tento prívlastok spĺňa a zaujal ma zo všetkých najviac. Je to tento:


Výborne, je to za mnou, sprznila som to dostatočne a ide sa ďalej! 

majte sa fajn a do komentárov mi môžete napísať, či Vás v mojom zozname niečo šokovalo :)
Lučiak


6 komentárov:

  1. ty vyzeráš byť skvelá osoba super že si napísala tento článok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mila anketa, potesila ma :). Clovek asi sa fakt radsej prehrna v cudzich tajomstvach :D. Mna by zaujimalo, teda ak to nie je tajne, ze kde si tak dlho vlakom cestovala ad bod 1 :) A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Adi, nic tajne, ani ziadna exotika, dokonca totalne prozaicke: KE-BA. Ale takou trasou v style "dookola blizsie" :)

      Odstrániť
  3. ďakujem krásne za cenu, balíček práve došiel. krém idem okamžite vyskúšať, lebo práve dnes som sa extrémne zdesila svojich kruhov pod očami :D
    PS: zaujímavé informácie vo VBA :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)