piatok 13. apríla 2012

Testujeme: Ryor Kaviderm

Pekný deň sa praje, 
dnes mám pre Vás recenziu očného krému Kaviderm, ktorý mi na testovanie poskytol Ryor.


Skôr než začnem, dovolím si malý úvod na tému "prečo používať očné krémy". Viem, že veľa žien (hlavne mladších) ich považuje za zbytočnosť... Ja používam krémy na očné okolie prakticky odvtedy, čo som sa začala nejako systematicky a pravidelne krémovať - to znamená od nejakých 17tich rokov. Spočiatku mi ich vyberala ( a aj kupovala :) mama, neskôr som si našla svoje obľúbené značky a zistila, aká konzistencia očného krému mi najviac vyhovuje. Samozrejme, potreby pleti sa menia aj vekom, takže kým povedzme v dvadsiatke mi stačila nejaká ľahká rozjasňujúca emulzia, momentálne preferujem trochu hutnejšie očné krémy s protivráskovým účinkom. Podľa mňa s očnými krémami ako prevenciou je dobré začať čo najskôr, nie až po tridsiatke. Sama za seba mám pocit, že pravidelné používanie kvalitného očného krému sa vyplatí. Veľa krát som si všimla, že už 25ročné ženy mávajú dosť výrazné vrásky vo vonkajších kútikoch očí, tzv. metličky...a nielen pri smiechu (čo je prirodzené a pekné), ale stále. Ja "metličky" ani po tridsiatke nemám. Nie že by som tým pádom bola lepší človek, ale beriem to skôr ako dôkaz, že očné krémy fungujú. 

na niektorých mojich "maskarových" fotkách ste si mohli všimnúť dve malé linky v okolí pravého oka - schválne, zamerajte sa na to v mojich postoch o maskarách :) Nie sú to však vrásky, ale pozostatky veľmi úspešnej rekonštrukčnej operácie, ktorú som musela absolvovať v puberte po pohryzení psom.  Takže môžem povedať, že  som svoju prvú plastiku stihla pred 18timi narodeninami...som dobrá, čo? :)
Ale späť o dnes recenzovanému produktu: ako je jasné z názvu, hlavnou účinnou zložkou je extrakt z kaviáru, konkrétne kaviáru beluga (ok, beriem, to je trochu kontroverzné). Aj keď podľa oficiálneho popisu ide o krém, ja by som skôr povedala, že je to emulzia - ľahká, veľmi jemne parfumovaná. 



Je určite vhodný aj pre citlivky, pretože absolútne nedráždi. Vytkla by som mu jediné - trocha dlhšie sa vstrebáva. Čo sa týka efektu, vačky pod očami nemám - takže toto posúdiť neviem. Kruhy však áno, ale nejakú dramatickú redukciu som si po použití nevšimla... Možno by to chcelo používanie dlhodobé, ale ako som písala vyššie, preferujem trochu hutnejšie očné krémy, takže tento som sa po vyskúšaní rozhodla posunúť ďalej. A kam? 

keď sem zavítate aj zajtra, dozviete sa :)

pre dnešok sa majte fajn a v komentároch ma potešíte, ak prezradíte, či používate očné krémy pravidelne a ak nie, prečo.

Lučiak
foto: ja

10 komentárov:

  1. Výborná recenze. Bez očního krému ani ránu!
    Úplně mi zatrnulo, když jsem si četla o tý nehodě se psem...statečná jsi!
    Tahle kampaň musí chytit za srdce snad úplně každýho!
    Na film se mrknu, díky za tip. ;-)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som začala s očnými krémami tesne po dvadsiatke. Samozrejme, žiadne proti vráskam, skôr hydratačné. A som veľmi spokojná, keďže používam očný make up takmer každý deň, myslím, že moje oči si po tej námahe zaslúžia trochu rozmaznávania :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásná recenze,tenhle oční krém určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. máš neuveriteľne krásne oči wow

    OdpovedaťOdstrániť
  5. at koukam, jak koukam, nic nevidim....naopak, máš pěkný oči a seš až nepřirozeně souměrná, máš dobrý geny:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  6. lucka, tvoj blog som objavila az vcera. ako som bez neho mohla doteraz zit! je skvely. naozaj mu nemam co vytknut. ale otazka je, tak co je topka z ocneho kremu? potrebujem okrem ineho dobru kozmeticku, nevies odporucit(som z ba)? som zufala, neviem aku kozmetiku mam pouzivat. mam extremne citlivu a suchu plet, na ktorej sa mi ale tvoria vyrazky, nie nejake mega, ale su tam. to je kombinacia, co :) takze by som potrebovala jednak poradit kozmeticku a kozmetiku. nemas tajny tip? niekde si poisala, ze mamina ma nejaku dobru.. dakujem, tereza

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Terezka, v prvom rade dakujem za kompliment :)
      Co sa tyka kozmeticiek v BA, poradit neviem, lebo ja som z KE, takze nemma prehlad. Ak chces poradit ohladom kozmetiky, potrebovala by som o tvojej pleti vediet trosku viac, aj o tom, co si doposial pouzivala a co pouzivas...aby sme to tu v komentoch netapetovali, napis mi na viacstylu@gmail.com a preberieme to v maili, OK?

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)