streda 4. apríla 2012

Testujeme: Ryor hydratačný krém s aloe vera


Prinášam Vám v poradí druhú recenziu na výrobky, poskytnuté firmou Ryor. Dnes to bude niečo pre tie z Vás, ktoré preferujú ľahké hydratačné krémy bez pocitu mastnoty, no zároveň potrebujú krém, ktorý bude dostatočne jemný k ich citlivej pleti. Našli ste sa v mojom opise? Gratulujem, ste ideálna cieľová skupina tohto produktu :)

Ide o veľmi príjemný, ľahký hydratačný krémik. Je veľmi decentne a príjemne parfumovaný, výborne sa vstrebáva a pleť zanechá jemnú a dobre hydratovanú. Jeho ďalším plusom je UV ochrana, čo sa hodí hlavne teraz, s pribúdajúcou frekvenciou slnečných dní. No a plusko má u mňa aj za balenie: krémy s dávkovačom jednoznačne preferujem pred klasickými kelímkovými. 


Jediná moja námietka sa týka zloženia - viac by som ocenila, keby bol bez parabénov. Na druhej strane, počas testovania som nezaznamenala žiadne nepríjemné kožné reakcie. 50 ml balenie stojí cca 5 Eur, takže chválim aj cenu! Pokiaľ by ste mali problém zohnať ho v drogériách, pohodlne ho kúpite tu

V najbližšej Ryor recenzii Vám predstavím produkt na starostlivosť o pokožku očí.

Lučiak
foto: ja

8 komentárov:

  1. To vypadá skvěle, kosmetiku s aloe vera mám ráda:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fajn recenze, ale.. Může se kritizovat? Může že?
    Takže by bylo ještě íc fajn, kdyby autorka napsala, že je to defacto sponzorovaná recenze. To není nic proti ničemu a je to fér.

    Zadruhé mě už ty "ne paraben" slepice štvou. Proboha, zjistěte si o nich, o jejich množství, vstřebatelnosti!!!!, výskytu a "škodlivosti" něco relevantního a pak je kritizujte. Schválně, milá autorko, co o nich víš? Co víš, kromě toho kdákání, které opisujete jedna od druhé? Nějaká fakta? Děkuji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kritizovat je samozrejme povolene :)
      K prvej casti: to, ze vyrobky mi za ucelom recenzii poskytol Ryor, uvadzam v kazdom z tychto postov + v jednom samostatnom, ktory im predchadzal. Neviem, citala si ich? :) Skus este raz a pozorne.
      K druhej casti - parabenom: takze, ako "ne paraben" slepice ti mozem odprisahat, ze mam o tejto problematike nastudovane pomerne dost plus otestovane na mojej pleti. Parabeny su jednoducho kontroverznou kozmetickou zlozkou, niekto sa nad ich ucastou v zlozeni vyrobkov nezamysla vobec, niekto ano. Existuju studie, deklarujuce ich bezpecnost aj studie presne opacne - zdroje su dostupne na webe.
      Ja ti za seba mozem povedat, ze mi vcelku dost zalezi na tom, ako v dnesnej totalne prechemizovanej dobe okresat mnozstvo potencialne negativnych vplyvov na moje zdravie na minimum - ci ide o stravu, kozmetiku, toxickych ludi a podobne :) Casto je to sizyfovska praca, ale pre mna osobne ma zmysel. Asi tolko.

      Odstrániť
    2. Ahojte, ja mam s kozemtikou ryor velmi dobre skusenosti. dostala som sa k nej viac menej nahodne , vyskusala a odvtedy som jej verna :)) myslim si, ze je velmi dobrou kombinaciou kvality a ceny, objednavam si ju cez e shop a do dvoch dni ju mam doma. Momentalne testujem brectanovy gel proti celulitide , tak som zvedava na vysledok :)))) ak ma niekto skusenosti s vyrobkami , podelte sa o info :)))

      Odstrániť
    3. Ahoj, ohledně parabenů, záleží o jaké se jedná, takové ty methyl, ethyl atd. nevadí. U nich je prokázáno, že neškodí, naopak je některé země přímo ve složení vyžadují (např. Japonsko). Dokonce je doporučují i někteří dermatologové. Pak jsou ale parabeny u kterých je to zatím sporné a probíhají na to studie.

      Odstrániť
  3. ja som mala od ryoru krem a bola som celkom milo prekvapena, za tu cenu-super krem..


    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. už jsem od ryoru pár výrobků měla a vždy spokojenost, teď se chystám na nějaký krém na mastnější pleť.
    http://medunka-b.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som s Ryorom spokojná, vyskúšala som aknestop tyčinku, krém z bieleho hrozna a krém z červeného hrozna, ryamar krém. Momentálne testujem vyššie recenzovaný hydratačný krém s aloe vera. Celková spokojnosť s touto značkou a plánujem poskúšať aj ďaľšie produkty. dostupné ceny porovnateľné s kvalitou. Krémiky príjemne voňali, konzistenciu mali vláčnu a rýchlo sa vsiakli, ryamar mi prišiel trošku mastnejší na tváričke, alergickú reakciu v podobe štípania sčervenania alebo vyrážok som nemala. Skúšala som aj Oriflame a Avon krémy, ale žiaľ tam som túto reakciu mala. Nivea mi tiež napríklad úplne nesadla, hlavne v zime. S Garnierom a Vichy neviem porovnať lebo tie značky si nekupujem ani ich nepreferujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)