utorok 24. apríla 2012

Testujeme: L´Oréal Lumi Magique

Želám pekný deň!
Dnes mám pre Vás ďalšiu z relatívne čerstvých kozmetických noviniek na trhu: make up Lumi Magique. Rozjasňujúce make upy mám veľmi rada, takže som sa nemohla dočkať, kedy ho konečne vyskúšam. A tu sú moje dojmy: 


K dispozícii som mala vzorku s odtieňom N4, Pure Beige. Farebne to pre mňa nie je celkom to pravé orechové, pretože make upy v neutrálne béžovom tóne sú pre mňa nevyhovujúce - potrebujem také s nádychom do žlta, čo sú u L´Oréal tie s kódom začínajúcim písmenom W. W3, Gold Linen, by pre mňa bol ideálny. Ale ako sa vraví, darovanému koňovi na zuby (a ich farbu) nepozeraj :) Musela som pracovať s tým, čo bolo k dispozícii...


Hlavnou prednosťou make upu Lumi Magique je, ako napovedá názov, jeho rozjasňujúci efekt. Súhlasím. Má tekutú konzistenciu, veľmi ľahko sa roztiera a s pleťou pekne splynie. Zlá správa pre majiteľky problémovej pleti - krycia schopnosť je stredná, na výraznejšie nedokonalosti teda nepostačuje. Plus je tu tá zapeklitá vec s trblietajúcimi sa vyrážkami :))) Celkový efekt je veľmi pekný. Rozjasnenie je výrazné (povedala by som, že ešte lepšie, než dokáže Teint Miracle od Lancome), ale nie neprirodzené. Pokúsila som sa zachytiť ho v akcii...

žiaden primer, žiaden rozjasňovač, len Lumi Magique

pohľad zblízka :)

Čo sa týka výdrže, je taká priemerná. 6-7 hodín s ním určite zvládnete, potom začne postupne "zliezať", hlavne v oblasti T-zóny. To je v rozpore s tvrdením kampane, že Lumi Magique Vám poskytne "12 hour magic hold" :) Bonusom je ochranný faktor SPF 18. Pokiaľ mám správne informácie, v našej obchodnej sieti zatiaľ dostupný nie je. Predajná cena napríklad v UK sa pohybuje okolo 10 libier, takže tá slovenská (keď k nám konečne dorazí) by mohla byť niekde okolo 12-13 Eur. Ak máte radi rozjasňujúce make upy + vlastníte v zásade bezproblémovú pleť, určite je to dobrá investícia. Moje hodnotenie je 8 z 10 hviezd.

Mali ste už možnosť ho vyskúšať? Preferujete rozjasňujúce alebo zmatňujúce make upy? 
Lučiak
všetky fotky: ja

8 komentárov:

  1. mne sa rozjasňujúce makeupy páčia tuším ešte viac, než tie maskoidné matujúce, ale pre moju dosť mastnú pleť asi nie sú najvhodnejšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Make-up vypadá báječně, podle recenze přesně pro mě. Já osobně mám radši rozjasňující, protože matující make-upy mi většinou udělají po pár hodinách na nose šupinky :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. celkom pekny efekt ma ten makeup. pre moju plet nevhodny :( skoda. aj male trblietky su u mna nepripustne. takze ja radsej preferujem matne..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kde jsi ten vzorek sehnala, prosím?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Videla som ho vcera vo Fannku, dufam, ze sa dostane aj do DM, mam tam zlavovy kupon na vsetky makeupy od Loreal, za tu cenu by som ho hned brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho tiez vo Fannku uz drzala v ruke, reku, ked uz je ta zlava...ale furt to vychadzalo drahsie, ako na ebay a to je kriterium, cez ktore ja nejdem :)

      Odstrániť
  6. čo Vám poviem dievčence, ja som si ho dnes kúpila za 12,00 € .. v 101- tke ... vyskúšala som ho, a poviem mám som z neho nadšená!!! ale ešte by to chcelo niečo viac.....

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)