štvrtok 16. februára 2012

Kiehl´s Again!

Zdravím Vás! 

ako som už avizovala, mala som možnosť testovať ďalšie dobrôtky značky Kiehl´s. A keďže ich nebolo málo, rozhodla som sa recenziu rozdeliť do dvoch častí. Dnes Vám prinášam prvú z nich.


Testovala som:
sérum Midnight Recovery Concentrate
protivráskový pípravok Powerful Strenght Line Reducing Concentrate
ultra reparačný prípravok na ruky Ultimate Strenght Hand Salve

Hneď na úvod musím povedať, že zo všetkých troch produktov som naozaj nadšená. Jeden je lepší, než druhý. A tretí :) Skôr, než prejdem k samotnému hodnoteniu, musím Kiehl´s pochváliť ešte za jednu vec: objem vzoriek. Naozaj netrochária, žiadne 1 ml vrecúška, ktoré vystačia na jedno, maximálne dve použitia! Štandardný obsah vzoriek Kiehl´s je 5 alebo 7 ml, čo je hlavne pri pleťových prípravkoch naozaj dosť. A keďže sa väčšinou jedná o pomerne koncentrované prípravky, stačí z nich naniesť naozaj máličko, takže jedno vrecúško Vám vystačí na pohodlné testovanie počas celého týždňa (prípadne dlhšie). A to je naozaj fajn . OK, začneme tvárou:


Toto nočné sérum je v podstate koncentrátom niekoľkých rastlinných a esenciálnych olejov (celkovo obsahuje 99,8 % ingrediencií prírodného pôvodu a neobsahuje parabény). Konzistenciou aj vôňou mi veľmi pripomína pleťové sérum Aromessence Neroli od Decléor, ktorý som kedysi pravidelne používala a mám s ním vynikajúce skúsenosti. Vynikajúci dojem urobilo aj toto sérum. Napriek obsahu olejov je veľmi ľahučké, do pleti sa krásne vstrebe. Stačí naniesť pár kvapiek na odlíčenú pleť. Následne naň môžete aplikovať Váš nočný krém. Alebo nemusíte (hlavne ak máte normálnu až zmiešanú pleť). Pleť je po ňom krásne rozžiarená a vypnutá a pozitívny efekt pretrváva až do rána. 30 ml balenie stojí normálne 36 libier, vydrží však naozaj dlho. Môžem len a len doporučiť. 


Midnight Recovery Concentrate používam večer v kombinácii s Powerful Strenght Line Reducing, ktorý si aplikujem ráno (na vyčistenú pleť a následne aplikujem denný krém). Je to veľmi zaujímavá vecička :). Veľmi koncentrovaná nálož vitamínu C a ďalších účinných zložiek má bojovať hlavne proti mimickým vráskam. Po nanesení na pleť má zahrievací efekt, takže sa na moment cítite, akoby ste si na tvár priložili nahriaty uterák :) Prípravok je absolútne nemastný (ale v žiadnom prípade nevysušuje), neparfumovaný, okamžite sa vstrebe, takže je veľmi vhodný aj pre mastnejšie typy pleti. Kombinácia oboch produktov moju pleť viditeľne vyhladila, vypla a rozjasnila. 50 ml balenie Powerful Strenght Line Reducing stojí 49 libier. Z môjho pohľadu je to investícia, ktorá sa vzhľadom k účinkom vyplatí.


Posledným dnes recenzovaným produktom je prípravok na ruky Ultimate Strenght Hand Salve. Doslova a do písmena plní to, čo sľubuje jeho názov. V aktuálnych poveternostných podmienkach som ho ocenila dvojnásobne. Na rukách nezanecháva ani stopy po mastnote a nemáte ani pocit nepriedyšného parafínového zábalu (ako pri niektorých intenzívnych reparačných krémoch na ruky). Je neparfumovaný. Hlavnými účinnými zložkami sú avokádový a sezamový olej. Na rukách Vám vytvorí ochrannú bariéru proti nepriaznivému pôsobeniu chladu a vody a efekt trvá niekoľko hodín (aj vonku alebo po umývaní riadu). Výborná vec. 75 ml balenie v tube stojí 14 libier. 

ak si chcete tieto produkty zaobstarať za výhodnejšiu, než bežnú MOC cenu, opäť doporučujem ebay :)

V druhej časti (niekedy na budúci týždeň) sa môžete tešiť na ďalšie sérum, telový krém a šampón.

A zajtra sem rozhodne nezabudnite nakuknúť, mám pre Vás totiž jedno prekvapenie! 

majte pekný týždeň, 
Lučiak

4 komentáre:

  1. recenzia dobrá teším sa na prekvapko :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tešíme sa :) no a snáď si o pár rokov spomeniem na tieto výrobky, taká pozitívna recenzia!
    PS: pozývam Ťa na giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na Kiehl's citam a pocuvam len samu chvalu :) Chcem vyskusat nejake telove mlieko a krem na oci, bud avocado alebo midnight recovery. Co by si odporucila na tvar (napr. krem + tonikum)? Zmiesana plet, vek blizsie k 30 nez k 20 :) Neviem ci je to tou zimou, alebo nasou tvrdou vodou, ale poslednych par tyzdnov mam horsiu plet nez v najhorsej puberte :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. anon, telove mlieko budem recenzovat coskoro, konkretne Creme de Corps, je velmi dobry. Ak mas skor blizsie k tridsiatke, urcite by za skusku stal prave Midnight Recovery, ja si ho neviem vynachvalit.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)