sobota 25. júna 2011

THE PERFECT POLISH

OK, nebudem zahmlievať :) Hlavným cieľom tohto postu je dať Vám do pozornosti jeden super lak a vychváliť ho do nebies. Ktorýže? Tento (na prvej fotke vpravo):


Multidimension XXXL shine od Essence

Aj Essence, ktorá je viac menej u nás už etablovanou značkou dekoratívky, trošičku vytuningovala v DM svoje prezentačné stojany. Pribudli nejaké novinky, ale zdá sa mi, že väčšina sortimentu zostala pôvodná. Pri pohľade na stránky tejto značky je zrejmé, že táto mimoriadne cenovo dostupná kozmetika sa orientuje hlavne na vekovú skupinu teenegeriek, čo ale nič nemení na tom, že napríklad laky na nechty majú podľa mňa výborné. Na sérii Colour & Go je výborná praktická mini veľkosť, takže lak spotrebujete, kým stihne zhustnúť a vyschnúť. Ale čo ma dostalo najviac, sú laky zo sortimentu Multi Dimension! Naozaj stačí jedna vrstva pre perfektné krytie, žiarivú farbu a výrazný lesk. A čo ešte oceňujem - Aj taký výrazný červený odtieň, aký mám ja (77 Call it Fame) odstránim rýchlosťou blesku aj bezacetonovým odlakovačom. 


Vzhľadom k cene (tuším 2 Eurá ?) nie je čo riešiť. Berte všetkými desiatimi. A dávam 10 hviezd.


Od Essence mám aktuálne aj tento kompaktný bronzer (01 Bronzing Queen). Celkom spokojnosť, na pleti pôsobí príjemne, ľahko sa aplikuje... S trvanlivosťou je to priemer, ale pri týchto kúskoch si stále pripomínam - za tú cenu... A za tú cenu je slušný. 



Jedna známa nedá dopustiť na ich maskaru... zatiaľ som neskúšala, čo vy? Aké sú? 

Prajem Vám pekný víkend, 
Lučiak
(all pics by me)

4 komentáre:

  1. tak ja mám Colour & Go a nezdá sa mi taký dobrý, musím nanášať veľa vrstiev a strašne rýchlo mi zíde dole... ale ten druhý vyskúšam, keď už ho tak chváliš :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano Zuzi, z Colour and Go jedna vrstva nestaci. Ale tento urcite skus,mna velmi prijemne prekvapil.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Color&Go davam dve vrstvy, vydrz klasika 3 dni, mala flastika je super. Ale k tomu laku mam taky srdcovy vztah, pretoze mam jednu uzasnu cervenu (tusim 47), potom sa mi minul, potom ho nemali, takze som kupila nejake ine laky, ale proste ta farba nebola uplne ono, chodila jak bez duse, ze co si pocnem bez neho :-D {akoze robim cirkus kvoli sytej cervenej s trosku zlatymi drobnymi trblietkami, nic extra, hej?} nastastie doplnili zasoby, takze som si ho zas kupila.
    multidimesion som si nekupila, odraza ma ta velka flaska, aj ked po tychto superlativoch asi neodolam :) pozeram, ze odtien 78 by mi mohol vyhovovat {a doplnit zbierku :))) lakov v tejto farbe}

    maskaru essence mam, taku oranzovu s tou umelohmotnou kefkou, spociatku velka spokojnost, ale uz sa mi zacina drolit {po 3m?}

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)