štvrtok 23. júna 2011

CATRICE SELECTION

Tak teda, ako som sľúbila, pár slov o produktoch značky CATRICE, ktoré už dostanete v našich DM drogériách. Dnes si predstavíme tri vecičky, ktoré som zo zvedavosti kúpila a testovala počas predchádzajúcich dvoch týždňov. Každá z nich stála maximálne 5 Eur. A spokojnosť? Nuž, 50 na 50...


Začnem touto ceruzkou na obočie. Prenáramne som sa potešila, len čo som ju zbadala - už dlho totiž márne zháňam ceruzku na obočie s týmto typom kefky. Ten mám totiž najradšej. Moja najobľúbenejšia ceruzka na obočie je značky Isadora, ktorá sa k nám z neznámych príčin prestala dovážať (predtým ich predávali parfumérie Marionnaud)... Bohužiaľ, táto od CATRICE ma veľmi sklamala - tuha je totiž zasadená nie v dreve, ale v takej tej umelej mäkkej hmote, ktorá ako drevo vyzerá, ale pri zastrúhavaní sa tak vonkoncom nechová :( Navyše, aj samotná náplň ceruzky je primäkká. Postupne som si s ňou zababrala tri strúhadlá, z toho jedno celkom nové... a márne :( Vždy to dopadlo približne takto:


Kým životnosť spomínanej Isadory bola takmer jeden rok, túto som do polovice zastrúhala už na prvý krát. A čoskoro asi poletí do koša, kam patrí. Takže dôrazne nedoporučujem.



Druhá vecička je lak na nechty, odtieň Scream Peach. Veľmi pekná koralová farba... V zásade môže byť, len tvrdenie z obalu, že ide o "ultimate coverage" berte s veľkou rezervou - kým som dosiahla uspokojivý efekt, chcelo to tri vrstvy. Výdrž je štandardná. Na nohách mi za bežnej prevádzky vydržal bez defektov cca 4 dni. Pozitívum - ľahko sa odstraňuje. Dala by som 5 hviezd z 10.

A na záver to, s čím som spokojná najviac - rúž Ultimate Colour. Krásna, žiarivá červená, odtieň Call the Ambulance :) Odtieňov je k dispozícii kopec, len z červeného, oranžového a ružového spektra som napočítala asi 20... 



Rúž je primerane mastný, konzistencia trošičku zrnitá (kvôli obsahu naozaj drobných trblietok), má príjemnú ovocnú vôňu. Slabinou je výdrž - v podstate to chce novú vrstvu po každom jedle (alebo bozkávačke), ak chcete, aby to vyzeralo super... Na druhej strane, nikde na etikete sa netvári ako trvácny a oteruodolný, takže neklame :) jednoducho príjemný letný rúž za lacný peniaz. 6 hviezd z 10.

V absolútnej skratke: z hodnotených produktov by som si znova kúpila rúž a možno aj lak. Ceruzku v žiadnom prípade.

Na záver by som Vám chcela dať do pozornosti ešte jednu vec, ktorú som si nekúpila, ale testovala som ju v predajni: paletku 5 korektorov v 1: Allround Concealer.


 Super pomôcka na kamuflovanie nedostatkov a modelovanie tváre. Všetko máte pekne pohromade. Trošku škoda, že sa do paletky nezmestil korektor žltý (nič lepšie na kruhy pod očami totiž neexistuje)... aj tak je to ale výborná vec a nemať doma zásobu korektorov všetkých farieb, kúpila by som si ho.

A pretože s vynoveným dizajnom prišiel do DM aj sortiment značky Essence, nabudúce sa povenujeme jej!

zdraví
Lučiak

P.S. kúpili ste si už niečo z nového sortimentu? Ako ste spokojné?
photos: me (except last one)


13 komentárov:

  1. vdaka za uzitocnu recenziu! ja chodim okolo tejto znacky v DM uz 2 tyzdne a po tej ceruzke som uz veru pokukovala. zatial som si zaobstarala nasledovne:
    1.maskaru Lashes to kill, eye-opening effect mascara, cca 5 eur = tiež dorazne nedoporučujem!! kefka fajn, ale siroke hrdlo, rozmazava sa, totalne sklamanie :(
    2. kompaktny puder /pre mna nevyhnutnost v lete/, Skin finish compact powder - tu prekvapivo spokojnosť. doporučujem, pekne zmatní plet, jemne kryje, vyzera prirodzene.
    3. laky na nechty, 3 rozne odtiene. cena okolo 2,60 - ja naopak velka spokojnost. krasne syte odtiene, nadherne farby. doporucujem na lak naniest Topcoat, pouzivam obycajny zn. Essence. trvacnost laku sa predlzi aj o 3 dni a nechty maju vacsi lesk.
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam licenku odtien raspberry ice, co mi pride ako najstudensi odtien, skor do broskynova ako malinovy. ma dve casti - vacsia je matna, mensia je trblietkava, aj ked sa tak na prvy pohlad netvari {povodne som mala z toho dojem, ze je to leskle, ale nie trblietkave, ale potom mi ostali na pokozke take trblietky jak z diskogule). no, kludne by som bez tej trblietkavej bola, na vecierky nechodim :-D ale ta matna je podla mna fajn. mne sa zda aj dost pigmentovana, ja si davam fakt len malicko, ale vyzera to akoby som mala lica trosku od vetra alebo od slniecka alebo proste taky jemny prirodzeny rumenec. takze som v podstate spokojna, aj ked zas ja mam licenky dve, vratane tejto, takze toto nechapte ako recenziu :-D ozaj, aj obal sa mi strasne paci!
    pozerala som aj laky, ale maju moc velke flasticky, to si radsej kupim essence, neviem, nejak mam z tych flias pocit, ze by som to cele neminula a pride mi to luto. trvanlivost 3 dni mi pride u mna uplne standardna, mna by ani tak nebavilo nosit cely tyzden rovnaku farbu :) ale vyber farieb ma u catrice moc nenadchol (ale uprimne neviem, ake farby by som este chcela....)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to je veľká škoda...
    asi si kúpim iba lak, no :/
    ďakujem za hodnotenie, aspoň nekupujem mačku vo vreci...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dik za komenty dievcata,
    to A.: specialny dik za varovanie pred tou spiralou :)
    Ja to tiez striedam tak po cca 3-4 dnoch, tie laky. BTW, lakujem si len nechty na nohach.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám ten lak akurát na nechtoch :)) mne vždy vydržal aj vyše týždňa..len ho treba pretrieť priesvitným ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jasne... ja som priesvitny nedavala, ale verim, ze s nim je to lepsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja si kupujem catrice laky velmi rada a popravde nemam s ich coverage ziadne problemy. Velmi sa mi paci, ze maju nenormalny vyber farieb a cena je skvela.
    ta ceruzka ma mrzi :-S skusala si uz niekedy puder na obocie Christian? je sice drahsi ako ceruzka, ale vydrzi asi roky. a vyzera prirodzenejsie, velmi odpocuvam...
    viac info tu:
    http://www.click4beauty.net/christian-eyebrow-makeup-kit-l-619186920097.html?___store=eu

    Krasny vikend prajem!

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Marcela,

    mala som uz aj pudrovu sadu na upravu obocia, neviem ani preco, ale viac mi vyhovuje ceruzka, ono aj ta vyzera prirodzene, ked clovek zvoli spravny odtien a dobre ju rozotrie aplikatorom/kefkou... ale verim, ze zas niekomu lepsie vyhovuje takato pudrova sada.

    a mas pravdu, Catrice ma teda farebnu skalu lakov poriadnu!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám tiež zatiaľ len laky (aj tento, ktorý si kúpila ty :) a som spokojná, najmä farebná škála je krásna :) vďaka za recenzie.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som si kúpila makeup photo finish...dobrá cena (okolo 6 €), pekný obal, konzistencia hustejšia než na akú som zvyknutá a krytie myslím si že také stredné až vyššie. Pôsobí na pleti prirodzene a pekne. Testovala som ho bez púdru celý deň a pekne vydržal takže som s ním spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som si dnes chcela kupiť špiralu nejaku od nich lebo vyzrerali celkom fajn ale nevedela som sa rozhodnut .. neviete poradiť ktora od nich je fakt fajn?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Od Catrice mam paletku korektorov a za tu cenu su super, nic extra som od nich necakala, ale su dost dobre. Rozmyslala som ze vyskusam aj makeup, ale kedze kym miniem to, co sa mi nakopilo na policke, tak to potrva. No alebo mozno aj nie :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)