štvrtok 15. decembra 2016

Krémové multilíčidlá Avon

produkty venovalo zastúpenie značky Avon


Čo vy a krémové lícenky? Používate? Ja sa priznám že štandardne nie. Lepšie mi vyhovujú púdrové. Napriek tomu sa mi doma zišli tieto dve multilíčidlá od Avonu s krémovou konzistenciou.
Krémové líčidlá asi patria skôr k letu, ale poznám ženy, čo ich používajú celoročne. Mňa na nich odrádza hlavne to, že zo skúsenosti mi počas dňa vytvárajú na tvári mapy. Mám totiž jeden blbý zlozvyk - často si podopieram tvár rukami, tak si viete predstaviť, ako to potom vyzerá. 

Prvým kúskom je Cream Blush & Highlighter Duo, teda líčka a rozjasňovač v jednom z radu Ideal Flawless. Je vo forme obojstrannej vysúvateľnej tyčinky. Konzistenia líčiek je dosť mastná, takže naozaj skôr na leto a ideálne len na nejaký BB krém, prípadne na nenalíčenú pleť. Na pleti s kompletným make upom a púdrom by podľa mňa spravila viac škody, ako úžitku. Odtieň je inak pekný, svieži broskyňový. Asi ho budem používať skôr ako lesk na pery. 

Menej mastný je rozjasňovač a ten si už pokojne viem predstaviť aj ako finálnu bodku kompletného make upu. Rozjasňujúci efekt je fakt veľmi jemný, ale dá sa vrstviť a vyzerá prirodzene. 




Bronzing Multi Stick z radu Avon Glow má o čosi sýtejšiu farbu a je viac do ružova. Aj konzistencia je menej mastná, zato má v sebe trochu viac shimmer efektu, čo je vidieť aj na fotkách. Hodí sa na líčka aj na pery a má fakt šikovnú malú veľkosť, takže ideálny aj do kabelky. 


Aj naďalej platí, že ostávam verná skôr púdrovým líčkam a rozjasňovačom, podľa mňa sa s nimi lepšie pracuje a aj trvácnosť počas dňa je lepšia. Čo si myslíte vy? 

Lučiak

foto:ja

3 komentáre:

  1. krémové lícenky tiež nepoužívam a nie som si istá, či by som sa na nejakú dala nahovoriť :D ale tieto sú ozaj zaujímavé :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež mám ten názor, že púdrové sú lepšie :) aspoň teda mne sa lepšie používajú ako krémové :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. používam alverde z limitky.mám ešte pol centimetra,bola skvelá.má dosť výhod oproti sypkým alebo tuhým.nanesiem presne kolko potrebujem,možem ju použiť ako rúž, v kabelke sa nerozbije.za mňa jednoznačne áno.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)