nedeľa 4. decembra 2016

Konečne dobrý korektor: MUFE Full Cover


Už je to definitívne. Prišla som na to, že mne najviac vyhovujú krémové korektory. Krémové, kľudne aj hustejšie (ale dobre sa rozotierajúce) a matné. Žiadne polotekuté až tekuté, žiadne rozjasňujúce zázraky. Skrátka, poctivé krytie. Odkedy zmizol z trhu môj milášek, hľadala som, hľadala, a márne. Až si ku mne našlo cestu toto. Full Cover od Make Up For Ever. 


Full cover je naozaj full cover. Kryje výborne. Dá sa vrstviť. Ak ho kvalitne rozotriete, nezalieza do jemných vrások. A hlavne, drží. Farebne neoxiduje a nevytvára mapy. Nevysušuje. Čo viac si želať.

Na trhu (bohužiaľ, nie našom) je v 6 odtieňoch. Ja mám 06, je to béžová s výrazne žltým nádychom. Už som naň namotala aj mamu, tá má podstatne tmavšiu pleť a používa 08. Super je, že z ponuky si vyberie aj veľmi svetlá pleť.

MUFE Full Cover, 06 po jemnom rozotrení

po silnejšom, ale nie úplnom rozotrení

Úplne dokonalá náhrada za Shiseido to súce nieje, no približuje sa k nemu aspoň na tých 90%, čo je zatiaľ najviac z korektorov, ktoré som od ukončenia predaja Natural Finish Cream Concealer otestovala. Shiseido malo ešte o niečo dokonalejšie krytie a o čosi lepšiu stabilitu na pleti. No rozdiel je naozaj minimálny. Takže veľká radosť. 

V eshope sephora.cz ho zoženiete za necelých 1000 Kč za 15 ml balenie (ktoré vydrží naozaj dlho - ja moje používam od júla prakticky každý deň a momentálne som horko-ťažko v polovici). Keď sa minie, jednoznačne idem do ďalšieho. 

Pokiaľ tiež smútite za korektorom Shiseido alebo skrátka chcete kvalitný, spoľahlivý korektor, naozaj vrelo doporučujem. 

Lučiak

foto:ja 

2 komentáre:

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)