utorok 22. novembra 2016

Bourjois Air Mat: ako prešiel na druhý pokus

produkt venoval e shop parfemy-elnino.sk



V nasledujúcich článkoch vás čaká nádielka make up recenzií. Na túto novinku od Bourjois som doposiaľ čítala prevažne pozitívne recenzie a dobrý zmatňujúci make up sa hodí vždy. Moja skúsenosť bola zaujímavá. Air Mat je dobrý make up, ale nesmierne záleží na spôsobe aplikácie. 

Na testovanie som si vybrala odtieň 02, Vanille. Ide o výrazne žltú béžovú, čo napokon vidíte aj na fotkách nižšie. Make up má krémovú konzistenciu. Pri prvej aplikácii som skúsila štetec a neukázal sa ako dobrá voľba. Make up vytváral mapy. Hneď mi napadlo, že ideálne by to šlo s klasickou hubkou, ale doma som nemala ani jednu. Z neznámych dôvodov patria make up hubky k obľúbeným žuvacím hračkám môjho psa - nepozorovane mi ukradla už snáď tri a skončili rozcupované na márne kúsky. Skúsila som to ešte zachrániť klasickým nanášaním prstami, ale to bola ešte väčšia katastrofa. Na tvári sa mi vytvorila divná, omietkoidná vrstva, make up príšerne zaliezal do pórov. Preboha, ako mohol niekto toto chváliť? No nič. Povedala som si, že tomu dám ešte jednu šancu, kúpim ďalšiu hubku a ak to ani s ňou nepôjde, budem len nechápavo krútiť hlavou, čo má byť na Air Mat také super. 


Reparát našťastie dopadol podstatne lepšie, za sebou mám už niekoľko úspešných použití (áno, chcelo to tú hubku) a môžem zhodnotiť plusy a mínusy. 

Bourjois Air Mat

+ make up vytvára na pleti matný, ale prirodzený finish
+ je ľahký a po správnom rozotretí na pleti prakticky nepatrný
+ výdrž je veľmi dobrá počas celého dňa
+ viditeľne zmatňuje T zónu

- na suchších častiach tváre má tendencie zvýrazňovať jemné linky
- má pomerne slabé krytie
- môže byť problém nájsť ten správny odtieň. Prakticky jediný naozaj svetlý odtieň (Rose Ivory) má naružovelý podtón, ostatné už úplne svetlej pleti vyhovovať nebudú. 


Cenovo sa Air Mat pohybuje v priateľnej rovine. V podstate ho môžem doporučiť, ale ak má vaša pleť výrazné nedokonalosti, bez kvalitného korektoru sa nezaobídete. A kúpte si tú hubku :)


Lučiak

foto:ja

4 komentáre:

  1. houbičku už si plánuju koupit dost dlouho, znáš nějké kvalitní? :)
    Mimochodem tě zvu k sobě na giveaway! JANNIEBEL- giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá celkom dobre, no na moju pleť by na základe tvojej recenzie asi nebol :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá fajn ale je škoda, že tých odtieňov nie je viac, keďže mne by sa zišlo skôr niečo so žltým podtónom a nie ružovým.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)