utorok 10. mája 2016

Testujeme: Avon Big & Multiplied Volume Mascara

produkt venovala značka Avon


Ďalšou z noviniek od Avonu, ktorú som v poslednej dobe mohla otestovať, je objemová maskara Big & Multiplied.  Vyskúšala som a môžem povedať, že patrí k tomu lepšiemu z Avonovskej maskarovej rodiny :)


Má klasickú, štetinkovú hustú kefku. Napriek tomu, že maskara má byť objemová, mne sa javí skôr ako predlžujúca. S prvou vrstvou dosiahnete len mierne zvýraznenie čo sa týka objemu, ale zato celkom pekné predĺženie a bez zlepenia. Pre výraznejší objem je potrebné aplikovať minimálne druhú vrstvu, to už je ale spojené s menším zlepovaním do trsov. Na fotkách nižšie môžete vidieť dve vrstvy na vrchných riasach (v poslednej dobe som si úplne prestala maľovať spodné mihalnice a páči sa mi to oveľa viac). 





Pochváliť musím výdrž, počas dňa sa nemaže, ani neopadáva a odličovanie je tiež príjemne jednoduché. Akciová cena je 5,50 Eur (bežne okolo 8,50) a myslím, že za tie peniaze dokáže vykúzliť celkom uspokojivý efekt. Čo poviete? 

Lučiak

foto:ja 

2 komentáre:

  1. Vypadá hodně dobře :) Dlouho jsem od Avonu nic neobjednávala, ale celkem by mě zajímalo co mají zase nového, hlavně tělové spreje na léto! :) Za sebe můžu doporučit řasenku od Yves Rocher Sexy Pulp, která je naprosto úžasná! Cena je trochu vyšší, ale pro členy YR je snad každý měsíc nějaká sleva i 40 % a za to už to pak stojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som od Avonu jednu riasenku u mala, výsledný efekt sa mi síce nepáčil, ale bolo skvelé to že vydržala na očiach naozaj dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)