pondelok 29. decembra 2014

Spotrebované 12/2014


Je tu posledný post v tomto mesiaci a posledný prehľad spotrebovaných kúskov v tomto roku. V decembri som dorazila 12 plných balení. Pri už recenzovaných veciach pridávam linky - všetky detaily nájdete kliknutím na ne. 

Pleťová voda Alverde z DM na normálnu a zmiešanú pleť. Taký šedý priemer, neurazila, nenadchla.

Na druhej strane čistiaci krémový šampón od Redken ma nadchol veľmi, ako som sa zmieňovala už v recenzii. Je to jeden z najlepších šampónov pre moje vlasy, aké som kedy mala. Určite sa k nemu ešte vrátim! 

Micelárka Sensibio. Stálica, bez ktorej to u mňa nejde :)

Sprchová krém Tesori d´Oriente. Táto značka robí veľmi výrazne parfumované telovú kozmetiku. Vône sú to nezvyčajné a krásne, na prvý ňuch nadchnú, ale opäť sa potvrdilo, čo už o sebe dávno viem - podobné výrazné vône mi po čase začnú prekážať a tak aj tento skončil nakoniec v nádobke na tekuté mydlo na ruky :)

Telový olej s granátovým jablkom od Weledy bol eňo ňuňo. Skvelý, určite doporučujem. 

Ďalším voňavým kúskom bol telový krém od Fyto. Tiež intenzívne voňavý, na druhej strane, tá vôňa je tak podmanivá, že ju nemožno nemilovať :)

Malý telový krémik z trio darčekovej sady Alverde. Tento bol s maslom shea a ibištekom a vôňa neuveriteľne pripomína klasickú modrú Niveu alebo Marynu. Inak ma príliš nenadchol, balenie bolo síce fajn na cesty, no krém sám o sebe sa dosť zle rozotieral a dlho vsakoval do pokožky. 

Spotrebovala som aj pleťové mini duo Antipodes. Môj názor sa od recenzie nezmenil - vzhľadom k očakávaniam ma ani jeden z kúskov až tak nenadchol. 

No a podarilo sa mi po nekonečnej dobe spotrebovať balenie môjho naj naj naj korektoru od Shiseido. Priebežne stále skúšam aj iné korektory, ale ani jednému sa zatiaľ nepodarilo prekonať ho. Ešte som veľmi zvedavá na toľko ospevovaný Nars, či ho tromfne. 

Potom tu máme ďalšie balenie super lacnej a veľmi dobrej maskary od NYC. Bude to taká moja drogériová istota, keby som náhodou nemala zdroje na niečo nové a drahšie :)

A poslednou v rade je ceruzka na obočie Gosh. Veľmi som si ju obľúbila a už mám ďalšie balenie. Jedinou nevýhodou oproti mojej favoritke Isadore je, že ju treba podstatne častejšie strúhať a zatiaľ čo jedna Isadora vydrží v pohode rok aj viac, táto od Gosh má pri každodennom používaní životnosť cca pol roka. 

Dnes máte ešte poslednú možnosť zapojiť sa do koncoročnej giveaway TU. Výsledky nájdete zajtra na mojom FB :) 

Tak Vám teda prajem úspešný koniec roku 2014 a budeme sa čítať hneď v prvý deň roku 2015, na kedy mám naplánovaný prvý novoročný post . 

Happy 2015!

Lučiak

foto:ja

7 komentárov:

  1. Kto by sa zaobišiel bez Sensibio? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, na ten korektor Shiseido si urob zasobu, ma byt "discontinued".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemyslis vazne, odkial pochadza tato informacia?

      Odstrániť
    2. narazila som na nu na fr. blogu Mon blog de fille, napriklad aj v tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=POwhYQ5MuyM#t=209 (od 3:20), ona sama ho pouziva a hovorila, ze hlada alternativy. Ale zas nespecifikuje, ci to bude globalne, alebo len vo Francuzsku

      Odstrániť
    3. no teda, to by ma seriozne nastvalo. V online parfumeriach u nas je moj odtien aktualne nedostupny a v Marionnaud sa mi ho draho kupovat nechce :)

      Odstrániť
  3. Od NYC vyskúšaj poprípade aj iné výrobky, konkrétne mozaikové licenky sú naozaj super :-) Ani bronzer neurazí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Redken a Bioderma ♥ Najlepšie značky na svete! :3

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)