pondelok 8. septembra 2014

Revlon Colorstay Concealer


Nedávno som bola pár dní v Krakowe a všimla som si, že značka Revlon je tam v drogériách (a samozrejme aj v parfumériách) úplne bežne dostupná. Keďže u nás nie, rozhodla som sa po dlhej dobe vyskúšať nejaký ich kúsok a voľba padla na korektor. Rozhodovala som sa medzi dvoma - tuhým v tyčinke Photoready a týmto krémovým Colorstay. Nakoniec som sa rozhodla pre Colorstay (dnes ľutujem, že som nekúpila oba, ceny boli totiž super). Presvedčila ma jeho ľahučká konzistencia a to, že na pokožke takmer nie je poznať. Vybrala som si odtieň 03 Light Medium , ktorý mi sedí úplne presne. 


Hoci korektor je v balení s aplikačnou hubkou, tento spôsob mi príliš nevyhovuje a radšej ho nanášam štetcom. Výborne sa rozotiera, s pleťou perfektne splynie a čo ma teší najviac - keďže ho nanášam hlavne na kruhy pod očami - vôbec sa neusádza v jemných linkách. Podľa výrobcu má ísť o korektor s dlhotrvajúcim zložením, ktorý by mal na pleti vydržať až 24 hodín :) No, dovoľte mi aby som sa zasmiala - jednak 24 hodinovú výdrž nepotrebujem a toľko by tento kúsok naozaj nezvládol :) Každopádne, na bežné použitie úplne postačuje a tých 10 hodín dá v pohode.  


Krytie nie je úplne 100% - ale to je daň za tú ľahkú konzistenciu. Ak ho porovnám napr. s mojim favoritom od Shiseido, ktorý kryje na 95%, Colorstay má kryciu schopnosť tak na 75 až 80 percent. 

ukážka, ako si poradí s kruhmi pod očami

V poľskom Douglas-e ma vyšiel na niečo málo cez 10 Eur. Tuhý korektor Photoready, ktorý som si tiež mohla zobrať, kryje o niečo lepšie, vzhľadom ku konzistencii je však na pleti aj viac viditeľný, takže by som ho uprednostnila skôr na zbytok tváre a super by fungoval aj na výrazné začervenania . Ako fajn korektor na kruhy pod očami môžem Colorstay určite doporučiť.

Lučiak

foto:ja


4 komentáre:

  1. Vyzerá fakt úžasne, pekne ti kruhy prekryl. No jedno šťastie, že do Poľska to mám blízko. :) Najbližšie sa po ňom poobzerám aj aj. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to mas fajn, ked mas blizko :) Veru tamojsie drogerie a lekarne su o inom, ako u nas :(

      Odstrániť
  2. Som rada ze problem s kruhmi pod ocami nemusim riesit, mam dost inych problemov ...
    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nikdy mě nenapadlo dát ho pod oči, používám ho na pupínky, dost mi je vysušuje, pokud se dobře pamatuju, tak obsahuje kyselinu salicylou, ale možná už je to nějaký jiný výrobek, ten revlon ty přípravky pořád nějak vylepšuje..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)