nedeľa 3. novembra 2013

3 x M&S


Dnes jeden nekozmetický post - malé inšpirácie z Marks & Spencer. V tomto obchode mám rada hlavne potravinové oddelenie - ešte sa mi nestalo, že by som odtiaľ odišla naprázdno. 

Najnovšie som vyskúšala Brandy Butter z vianočnej kolekcie. Je to kvalitne kalorická a prudko jedlá mňamka, výborná hoci s obyčajnými obsenými sušienkami a domácim džemom...



Trochu zdravšie zobanie, Seed & Nut Mix - pražené oriešky a semienka


Voňavky od M&S väčšinou oblúkom obchádzam. Nevoňajú mi, sú väčšinou čpivo sladké alebo drogériovo ordinérne. Výnimkou je Simply Pearl. Je v nej osmanthus, jazmín, maliny a vanilkovo mošusový základ. Taká decentná  "muchlacia" vôňa na zimu. Samozrejme, nie je to žiaden vrchol parfumérskeho umenia, ale ako príjemná, finančne nenáročná (25 ml za 11 Eur) kabelková vôňa môže byť. 


Nakupujete v M&S? Máte odtiaľ niečo obľúbené? 

Lučiak
foto: ja

4 komentáre:

  1. kedysi tam boli fajn lacné telové mlieka s pumpičkou, ale až 4 roky dozadu a odvtedy nič. tiež tam však slintám v oddelení potravín :) asi je čas na vianočný nákup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já zatím tenhle obchod ještě nenavštívila, ale určitě jak bude příležitost ráda se tam podívám a jak se znám neodejdu s prázdnou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Strasna skoda, ze v tom Optimackom Marks&Spencer nemaju potraviny, lebo do toho druheho sa dostanem zriedka. To maslo vyzera brutalne lakavo, a celkovo ich cestoviny a kopa dalsich skvelych veci. Uz sa tam musim niekedy dokopat!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kazdy mesiac tam v potravinovom oddeleni nechame majland... ja mozem od nich vsetko :D ranajkujem ich ovsenne kase, ich cokolady a caje su perfektne, pomarancova marmelada tiez, ingrediencie na pripravu jedal thajskej ci indickej kuchyne, ktoru milujeme.... no proste O-M-G, radsej uz nepokracujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)