streda 20. marca 2013

Testujeme: Ružová pleťová voda od NT

produkt do recenzie venoval e shop navratkprirode.sk


Dnes tu máme takú minirecenziu - ďalší kúsok od mojej obľúbenej značky Nobilis Tilia. Pleťové vody s extraktom z ruže mám mimoriadne rada a už niekoľko rokov používam prakticky len takéto - mojej citlivej pleti mimoriadne vyhovujú. Výťažky z bulharskej ruže sú od nepamäti veľmi cenené pre svoje aromaterapeutické a upokojujúce účinky. Ružová pleťová voda má veľmi príjemnú a jemnú vôňu a voči potrebám citlivej pleti je maximálne šetrná. Používam ju ako klasickú pleťovú vodu - ráno na osvieženie a večer na dočistenie pleti. Pokožku pekne upokojí, zmierňuje začervenanie a dokonca sa mi zdá, že má aj mierne zmatňujúce účinky. 


200 ml balenie kúpite v e shope za (vzhľadom ku kvalite) prijateľnú cenu 6,76 Eur. 

Lučiak
foto:ja

3 komentáre:

  1. ružová voda je pre mňa známy pojem ale nevyskúšaný v praxi ;) ale raz vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. luci,
    na tvoje odporucanie ruzoveho sortimentu z alverde, ty si pisala o pletovej vode, som vcera zakupila ruzove kremy na suchu plet, denny aj nocny. takisto som si kupila ten ocny s extraktom z mucenky. zatial spokojnost. na moju suchu plet a extremne precitlivelu byva problem kupit denny krem. vsetky su mi malo mastne. ale tento zatial fajn, musim testovat dlhsie. otvaras mi nove obzory. haha, to znie tak balicsky! pekny den, t.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ejha, ze nove obzory :)Ten nocny s ruzou som tusim nemala, denny hej, ale uz si nepamatam, aky bol. K tomu mucenkovemu ocnemu by som sa kedykolvek vratila, ten mi velmi vyhovoval.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)