štvrtok 31. mája 2012

Testujeme: Himalaya Haircare

všetky produkty do tejto recenzie poskytol e shop mojahimalaya.sk


Pekný deň sa praje! 

Dnešnou recenziou riskujem, že budem obvinená z neobjektívnosti, úplatnosti a ďalších škaredých vecí, keďže testované produkty som dostala "zadarmo" a navyše budem chváliť. Ako tak sledujem, ukazovanie prstom na blogerky, ktoré spolupracujú s kozmetickými firmami alebo e shopmi je nový trend :) Ále čo, nech. Ja to risknem. Čo už narobím, keď šampóny aj kondicionér Himalaya sú podľa mňa super...

Najprv malý úvod k značke, ktorá u nás nie je príliš v povedomí. Rozhodne tu nechcem kopírovať všeobecný pokec z oficiálnych stránok. Takže len pár faktov: kozmetika Himalaya Hebals je na trhu už niekoľko desaťročí, vo svojich produktoch používa prevažne prírodné produkty, nie je testovaná na zvieratách a na Slovensku ju zatiaľ máte možnosť kúpiť vo vybraných drogériách (časť sortimentu nájdete po novom napríklad v DM) alebo v lekárňach. A samozrejme v značkovom e shope

A teraz poďme priamo k výrobkom. Keď som dostala možnosť vybrať si, rozhodla som sa pre ich vlasovú kozmetiku. O nejaký čas už ku mne putovali dva šampóny a kondicionér. Oba šampóny sú z proteínového radu - jeden regeneračný a druhý na ochranu farby. No nepomôžem si, pre moje vlasy sú oba výborné. Majú krémovú konzistenciu a príjemnu parfumáciu. Po oboch sú vlasy mimoriadne lesklé a pôsobia krásne zdravo. Ak by som mala rozhodnúť, ktorý je lepší, predsa len by som sa o niečo viac priklonila k tomu regeneračnému (fialový). Šampón na ochranu farby je tiež fajn, ale vlasy boli po ňom trochu viac rozlietané.


Kondicionér je určený na suché, drsné a lámavé vlasy - čo je presná definícia tých mojich, ak im nevenujem patričnú starostlivosť. Má pomerne hustú konzistenciu, vlasy kvalitne obalí, ale pritom sa ľahko vymýva. Hriva je po ňom vzdušná a ľahko upraviteľná. 

Bonusom sú podľa mňa aj veľmi prijateľné ceny (šampóny stoja 4,55 Eur/kus a kondicionér 4,90) a na  stránke  nájdete pravidelne aj rôzne akcie typu 2 za cenu 1, výhodné balíčky a podobne. Ja som spokojná veľmi a najbližšie sa chystám vyskúšať aj telovú kozmetiku tejto značky. 

Poznáte túto kozmetiku? Už ste niečo z ich sortimentu vyskúšali? 

Lučiak
foto: ja

P.S. Velikánska radosť z krásneho nového počtu followerov! 
Ďakujem xxx

19 komentárov:

  1. Ja som veru o tejto značke ešte nepočula ale hľadám nejaký nový šampón na leto a myslela som že zájdem asi do lekárne tentokrát :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tuhle značku vůbec neznám, ale vypadá to na skvělé produkty:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Luciak,
    dobry uvod :) zabudla si podotknut, ako reaguju "zeny v nasom veku" :)) kaslat na "tie blogerske deti" ze? :)
    fajn recenzia, asi sa pojdem mrknut do DMka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))
      Ale nie... vies co, to patri k tomu (myslim k tomu veku, ked uz je o nom rec). Daktore veci sa nedaju preskocit. A mladym patri svet :)

      Odstrániť
    2. umrem. to hovori moja babicka 85 rocna :)). Luciak, sak ty si este mladica!

      a inac, znacku poznam. nikdy ma ale nelakalo si nic kupit. pozerala som zlozenie nejakych kremov na ruky v dm.. pozriem sa na to lepsie teda, ked uz tak chvalis :)

      Odstrániť
    3. tak babicka 85 rocna vravis :))) No vidis, aka hlboka zivotna mudrost sa vo mne skryva. A co bude, ked budem mat tak 60, joj, normalne sa bojim :)))
      LOL, jasne ze mladica, poviem ti, ked si predstavim, ake tela som v podstate bola este tak v 25tich (ale samozrejme, vtedy som si myslela, ze uz som dusevne zrela a tazko za vodou), v ziadnom pripade by som sa nechcela vratit do tych cias! 30+ je skvely vek, sice fyzicno uz nie je take vystavne ako v 20tke, ale to sposobilo skor tehotenstvo, nez vek ako taky ;)

      Odstrániť
    4. luciak, tak teraz som naprazdno prehltla a spravila sa mi hrca v krku :(. to po tom tehotenstve islo tak rapidne dolu? :((. to buducu matku moc nepotesilo :(. vo svojom okoli mam take hviezdy, co po tehotenstvach vyzeraju teraz lepsie jak predtym :(. cim je to dane? genetikou? ci vysoko individualne? :( fnuk.

      Odstrániť
    5. :))) No ale zasa si nepredstavuj, ze sa mi neviem co strasne prihodilo :) Ale skratka, napriklad gravitacia je neuprosna :P
      Ako na tvari po tehotenstve vyzera na tvari lepsie kazda druha, otazne je, ci aj v plavkach :)

      Odstrániť
  4. Ja som od tejto znacky mala len jeden krem, az tak uplne sme si spolu nesadli, ale rozhodne chcem vyskusat nieco dalsie, pravdepodobne zacnem cistiacou maskou, na tie som "uchylak", nejako ich mam stale viac a viac.. Ten e-shop ceknem, ja si nahodou myslim, ze podobne spoluprace su super, bavi ma, ze aj znacky a ich PR oddelenia na Slovensku si zacali uvedomovat, ze blogy maju coraz vacsi vyznam a cim dalej tym viac ludi sa nimi "riadi", teda, skor inspiruje. :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam zkusenost jen se zubnim kremem a doporucuju. Minimalne zanechava prijemny pocit v ustech a to se taky pocita :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Znacku poznam. Mam od nich orieskovy peeling na tvar a je super, cisti, vyzivuje, vyhladzuje... Mna velmi presvedcil. A kedze maju cely sortiment v lekarni, co mam blizko (Tesco Kamenne namestie v BA) tak nie je problem ani s nakupom, kedze v DM su len vybrane vyrobky a konkretne tento peeling nie. Takisto maska na tvar s neem je vraj super :) Urcite si od nich este nieco kupim. Len nie som zrovna zatazena na vlasovu kozmetiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. schnegy, ta lekaren je priamo v tescu na kamennom alebo ta lekaren vedla kostola oproti tescu? dik

      Odstrániť
    2. To je lekaren priamo vo vnutri v tescu pri drogerii ;)

      Odstrániť
  7. nepoznám, nepoznám. ale práve som rozmýšlala, že nejaký nový kondicionér neodskúšaný by sa zišiel, tak skúsim, tiež mám suché vlasy. aj keď cena za tak pomerne neznámu kozmetiku je dosť, no uvidím, či cena sa rovná kvalite.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale to praveze az taka neznama kozmetika nie je. Akurat, ze doposial prilis nebola v nasej MOC sieti... no napriklad ich vyzivove doplnky som ja registrovala v lekarni uz cca pred 15timi rokmi.

      Odstrániť
  8. O tejto značke som už počula, no nejako som ju nikdy neregistrovala..ale toto vyzerá naozaj dobre . A za takú cenu by to bol hriech nevyskúšať..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Neodolala som a pár týždňov dozadu som si objednala tento regeneračný šampón. Počas prvého umývania som mala trochu strach, pretože moje vlasy boli akési suché až tvrdé na dotyk, čo sa ale po použití kondicionéru hneď napravilo. S miernym skeptizmom som vyliezla z vane, nechala vlasy voľne vyschnúť ku koncu trochu prefénovala a žasla som! Moje vlasy boli úžasné hebké na dotyk, krásne lesklé a mala som aj pocit, že aj moje zničené končeky sa trochu vzkriesili. Asi tak pri treťom použití som už nemala ani ten ,,suchý pocit" pri umývaní (ale kondicionér stále používam) a mojim vlasom naozaj výrazne pomohol. Môžem len odporučiť! A navyše za takú cenu..som maximálne spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja používam Nourishing Skin Crem ( denný krém ) a som veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)